Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 évesen lehetne esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen lehetne esélyem egy 21 éves srácnál? Kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Januárban töltöm a 26-ot, a srác 21 éves. Ő februárban lesz 22. Nagyon szimpatikus nekem, vicces, kedves, és helyes. Szívesen közelebb kerülnék hozzá, de nem érzem helyénvalónak. Tudom, hogy ez csak 5 év, de engem mindig arra neveltek, hogy a nő legyen a fiatalabb. Hiába vagyunk nagykorúak, kissé bűntudatom van, amiért rá tervezek hajtani.

Másfelől, egy 21-22 éves srácnak nem tűnhetek idősnek? Nem zavaró számukra? Merjek kezdeményezni nála? Ő szokott velem hülyéskedni, néha incselkedni, de nem tudom, hogy mennyi ennek az alapja. Játékos természet amúgy is.

Nem nézek ki 25-nek, inkább 18-20-nak, a stílusom is még inkább tinis, testalkatra is inkább lányos, mint asszonyos vagyok.

nov. 7. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem tudom, szerintem azért ilyen fiatalon még sokat számít 5 év a nő javára. Ha már csak magát a kort nézzük, nem azt ki hol tart stb.

De ez rajta múlik, hogy zavarná e vagy sem.

Nekem pl exem 31 én 28, elsőre fura volt hogy ő az idősebb 3 évvel. De amúgy nagyon szerettem.

nov. 8. 09:40
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ciki, ha idősebb vagy a pasinál, jobban fogalmazva, még egy gyereknél. Oké, összejöttök, szerinted a kisfiú nem csalna meg? Vagy ha anyáskodni akarsz, el ne felejts pár szendvicset csomagolni, mielőtt elküldöd a suliba.
nov. 8. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
Kobb lenne egy 30 as egyszeru melos neked..
nov. 8. 13:14
 14/15 A kérdező kommentje:

#12, de 21 éves miért gyerek? Egy 21 éves lányra is ezt mondod? Vagy az teljesen rendben van, ha 30-40 éves kiéhezett pasik csorgatják a nyálukat a 20-21-22 éves lánykákra?

#13 miért pont melós? Csak kérdem. :D Nem nézem le őket, a tisztességes munkát becsülöm, és ha mellé értelmes, akkor nem zavar.

A harmincas pasik annyira nem vonzanak. Max a korosztályom, 1-2 évvel idősebbek. Sokakkal ellentétben és sosem szerettem az “érett” férfiakat. (Nem gyerektestre gerjedek, az említett 21 évesnek is fiatal férfi formája van.)

nov. 8. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
12. Az ostobaságod sokkal cikibb pár évnyi korkülönbségnél. Mi bajod ban? Frusztrált vagy?🤣
nov. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!