Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet megfejteni a férfiakat?
Figyelt kérdés
4 éves kapcsolat után szakított velem a párom.Neki nem sokkal rá elmondása szerint lett új barátnője akivel soha nem láttam együtt és semmi jele nem volt.Én vártam 3-4 hónapot mire sikerűlt egy új kapcsolatot kialakítani.Amikor ezt megtudta az exem teljesen kiborult.Ő hagyott ott azt mondta nem szeret kihűlt minden akkor miért viseli meg,hogy új kapcsolatban élek?
41Nő vagyok
ma 05:23
2/10 mikeXxX válasza:
Inkább az a kérdés ez téged miért érdekel?
3/10 anonim válasza:
Szte uez a kérdés nincs meg a férfiakban a nők irányában?
4/10 anonim válasza:
jaja téged miért izgat? :)
amúgy lehet h valamiért csak bosszút akart állni, lehet h rájött , hogy megcsaltad...
5/10 A kérdező kommentje:
Csupán csak kiváncsiságból kérdezem!
Nem csaltam meg!
ma 06:47
6/10 A kérdező kommentje:
Nem erdekelnek a rossz indulatú kommentek🙂
ma 06:49
7/10 anonim válasza:
1.Mert neki nem jött össze a másik nő.Irigykedik.
2.Elzárva látja a kiskaput, hogy amikor úgy gondolja, akkor visszatérjen hozzád ismét, amíg nem talál jobbat.
8/10 anonim válasza:
Minden férfi hiúságát sérti, hogy a volt párjának szakítás után rövid időn belül új kapcsolata lett, hiszen ez végső soron azt jelenti, hogy könnyedén le lett cserélve másvalakire, azaz ő maga nem is volt annyira nagy szám a nő számára, amennyire annak képzelte magát. Akkor lett volna neki jó, ha szakítás után évekig epedsz még utána.
9/10 anonim válasza:
Valószínűleg sérti az egóját, hogy találtál valakit, mert még mindig sajátjának gondol.
10/10 anonim válasza:
Ego és birtoklási vágy, semmi több. Te most kivártál 3-4 hónapot szóval a következő mondat nem rád értendő kérdező. De a személyes kedvencem amikor mindkét fél már pár hét után beújít valakit a talonból, aztán a másik félre acsarkodik és gyűlölködik hogy már neki is lett valakije, és nem is volt neki olyan fontos a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!