Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti nézitek a férfiakat a kocsiból?
Figyelt kérdés
Adott egy nő, aki mindig megnéz vezetés közben. Sétálni szoktam, ő pedig vezet, de minden alkalommal felveszi a szemkontaktust. Nem "találkozunk" minden nap, de ha igen, akkor mindig ez van, néhányszor már megfigyeltem. Általában nézem az autókat, de gyakran közeli ismerősök sem vesznek észre, ő pedig mindig kiszúr.tegnap 15:30
1/14 anonim válasza:
Abszolut nem. Azt nézem csak hogy jé ember a zebrán, nem kéne átmenni akkor..
2/14 anonim válasza:
Te honnan látod, ki merre néz? Én gyalogosként nem tudom megmondani, rám néznek-e, csak azt látom, ha intenek, hogy mehetek.
3/14 A kérdező kommentje:
Ha a járdán megyek akkor hogyne látnám?
tegnap 16:13
4/14 anonim válasza:
Csillog, tükröződik az szélvédő üvege, nem látok be a kocsikba gyalogosként a legtöbb esetben, igaz nem is bámulok oda sokáig.
5/14 anonim válasza:
Járdáról sem tudom elképzelni. Olyan lassú tempóval halad, mint te? A járda párhuzamos az úttal? Szembejön veled?
6/14 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan... De nem ez a lényeg.
tegnap 16:29
7/14 anonim válasza:
az utat figyelem,de ha kiszurok egy szemrevaló férfit,pl miközben átengedem a zebrán,akkor meg szoktam nézni,igen. Sőt,ha a mögöttem lévő autó sofőrje szemrevaló,azt is meg szoktam magamban jegyezni. De a volán mögött ülve az a "dolgod",hogy figyelj,szóval hacsak látványosan nem fordul utánad az illető,ne gondolj mögé semmit.
8/14 anonim válasza:
Csak a forgalmat nézem, a gyalogosokat is úgy meg olyan szemmel, hogy kiugrik-e elém, közelíti-e a zebrát, stb. Lehet, a kérdésben szereplő nő is hasonlóan figyel téged.
9/14 anonim válasza:
Sok nő nézi kérdező, igen, de a lecsúszott, kiöregedett, megcsalt, sérült nők nem nézik, mint látod. Kár ide ilyen kérdést kiírni, mert nem nők válaszolnak rá.
10/14 mikeXxX válasza:
Férfiként mondom néznek ők is igen aki nyitott az ismerkedésre akár autóval vagy akár gyalogosan csak nekik ezt ciki bevallani 😄!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!