Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondogatja a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja a férfi barátom a páromra, hogy biztos féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy férfi akivel nagyon jó barátság alakult ki. Maximálisan bízom benne, a tettei miatt tudom, hogy bármikor számíthatok rá. Lassan két éve tart ez a barátság, közben idén tél végén lett egy kapcsolatom. A párom tud a barátomról és abszolút nem zavarja, neki sokkal nagyobb baráti köre van, több női barátja van. Ez így mindkettőnknek jó, elfogadjuk egymás barátait, soha nem féltékenykedünk. A párom kifejezetten kedveli a barátomat, amikor több napra munka miatt el kell utaznia akkor is nyugodt mert tudja, hogy a barátomra addig is számíthatok, bármi van. Szóval nálunk abszolút belefér az ellenkező neműekkel való barátság.

A barátom viszont az utóbbi időben elkezdte mondogatni, hogy szerinte a párom féltékeny rá, mert furcsán néz rá, meg biztos valahol furcsállja, hogy ennyi időt töltünk együtt. Hiába mondom neki, hogy ez hülyeség, nem hiszi el. Minden találkozás után mondja, hogy látja rajta mennyire féltékeny rá. Biztos voltam, hogy nem, de kíváncsiságból rákérdeztem a páromnál, hogy ugye nem zavarja a barátságom ezzel a férfival? Úgy nézett rám mintha meghibbantam volna. Mondta, hogy eddig se volt baja ezzel hiszen tudom, hogy mennyire kedveli.

Elhiszem neki. De akkor a barátom miről beszél? Miért akarja ezt belelátni?

ma 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
meg akar dugni
ma 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad, hogy maximálisan megbízol a barátodban, de amint mást állít a párod, mint a barátod, fel sem merül benned, hogy igazat mond. Akkor mégse olyan maximális a bizalmad felé, nem?
ma 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Meg FOG dugni korsós lány, csak addig kell járni a kútra
ma 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Na tippelj kettőt, miért akar feszültséget kelteni?
ma 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan ezért nem hiszek a férfi-nő közötti barátságban (nem csak a néha beszélünk fajta). Nem tudom a nők hogyan működnek, de mi férfiak nem akarunk "legjobb" barátkozni nőkkel, csak ha valamit akarunk tőle. Elmondom ez hogyan működik. Ott van melletted, kiismer téged, aztán majd amikor a legkisebb feszültség akad közted és a párod között (amit akar ő is okozhat), akkor ő ott lesz, pontosan azt fogja mondani amit hallani szeretnél és ha nem is rögtön, de idővel ki fog alakulni feléje valamilyen érzés (meg akkor is, nem történik semmi, de elgondolkozol rajta) és hoppá, hirtelen mégse barátság. Lehet sokan le fognak pontozni, de voltam már mindkét oldalon, vártam már, hogy a lány "barátom" szakítson a csávójával és várták már, hogy én is szakitsak valakivel. Azóta köszönöm szépen, de nem kezdek olyannal, akinek fiú barátai vannak. Ha pedig együtt lennék valakivel és más fiúkkal "ismerkedne", akkor az sok mindent elmond róla és a kapcsolatról.

Persze vannak kivételek, mondjuk ha a gyerek langyos vagy valamelyik fél ronda, de szálljunk már le kicsit a földre.

27F

ma 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

"Nem tudom a nők hogyan működnek, de mi férfiak nem akarunk "legjobb" barátkozni nőkkel, csak ha valamit akarunk tőle."

Azt sem tudod, a többi férfi hogy működik. Leírtad, te hogy működsz, és azt hiszed, a nemed miatt, tehát minden péniszes ilyen. Ez káros nagyon.

ma 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
mer így tud rád hatni! és a hogy elnézem sikerült is neki
ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!