Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal nőnek a párja dupla annyi idős az mindig a pénzről szól?
6
Ez mondjuk nem feltétlen igaz.
Van egy 27 éves kolláganőm, aki top csaj. Tehát ő rá a nők is, férfiak is azt mondják hogy szép. Tényleg az.
Van egy szintén 27 éves pasija, aki szintén jól néz ki. Lehet hogy nem TOP pasi, de mondjuk 10-ből 7 nő azt mondaná rá, hogy jó pasi. Pénzes a srác, mert már 3 generációs családi vállalkozásuk van, okos otthonokkal meg ilyesmikkel foglalkoznak.
Mégis mindenkinek meggyőződése, hogy tuti azért van vele mert pénzes.
MIÉRT?
Tehát ha valaki pénzes srác, azzal csak és kizárólag a pénze miatt lehetnek a nők? Vagy mi a logikus összefüggés?
Nyilván ha van egy huszonéves lány egy 40-es évei végét taposó férfival aki éppenséggel pénzes, ott el tudom képzelni, hogy van ilyen motiváció. De mint mondtam, férfiként sem értem, mert minden nőre ezt sütik aki pénzes pasival van, akkor is ha amúgy a pasi jól néz ki...
Van a Tiktokon egy csaj, Molnár Miléna a neve, ő szintén szép csaj, nem tudom hány éves lehet, húszas évei elején van szerintem, de valami ősz hajú pasassal van együtt, fogalmam sincs hány éves lehet de 50+ a pali az biztos, és a csaj ilyen Brabus Mercedessel járkál, na ott simán elhiszem, hogy a pénz a motiváció.
De férfiként írom, hogy a férfiak minden nőre rásütik ezt a Gold digger jelzőt ha olyan férfival vannak együtt, aki sikeresebb náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!