Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiatal nőnek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiatal nőnek a párja dupla annyi idős az mindig a pénzről szól?

Figyelt kérdés
nov. 3. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem.
nov. 3. 18:53
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
Igen.
nov. 3. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
Hát ha gazdag a pasi, akkor nagy eséllyel igen.
nov. 3. 18:59
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
nov. 3. 19:08
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
én csak lepontozásért jöttem
nov. 3. 19:08
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Akkor is szólhat a pénzről, ha a csávó fiatalabb, mint ő. Mert pl. a csávó apja gazdag, pénzeli a fiát, az meg pénzeli a nőt.
nov. 3. 19:27
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
De gondolkozzatok, statisztikailag lehetetlen, hogy MINDEN idősebb pasival a pénze miatt vannak. Egy kis logikát, valószínűségszámítást alkalmazzatok.
nov. 3. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

6

Ez mondjuk nem feltétlen igaz.

Van egy 27 éves kolláganőm, aki top csaj. Tehát ő rá a nők is, férfiak is azt mondják hogy szép. Tényleg az.

Van egy szintén 27 éves pasija, aki szintén jól néz ki. Lehet hogy nem TOP pasi, de mondjuk 10-ből 7 nő azt mondaná rá, hogy jó pasi. Pénzes a srác, mert már 3 generációs családi vállalkozásuk van, okos otthonokkal meg ilyesmikkel foglalkoznak.

Mégis mindenkinek meggyőződése, hogy tuti azért van vele mert pénzes.

MIÉRT?

Tehát ha valaki pénzes srác, azzal csak és kizárólag a pénze miatt lehetnek a nők? Vagy mi a logikus összefüggés?

Nyilván ha van egy huszonéves lány egy 40-es évei végét taposó férfival aki éppenséggel pénzes, ott el tudom képzelni, hogy van ilyen motiváció. De mint mondtam, férfiként sem értem, mert minden nőre ezt sütik aki pénzes pasival van, akkor is ha amúgy a pasi jól néz ki...

Van a Tiktokon egy csaj, Molnár Miléna a neve, ő szintén szép csaj, nem tudom hány éves lehet, húszas évei elején van szerintem, de valami ősz hajú pasassal van együtt, fogalmam sincs hány éves lehet de 50+ a pali az biztos, és a csaj ilyen Brabus Mercedessel járkál, na ott simán elhiszem, hogy a pénz a motiváció.

De férfiként írom, hogy a férfiak minden nőre rásütik ezt a Gold digger jelzőt ha olyan férfival vannak együtt, aki sikeresebb náluk.

nov. 3. 19:51
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Évekig voltam odáig egy papírt, aki kb annyival volt idősebb nálam. Az anyagi helyzete nem érdekelt soha, azt tudtam, hogy nem gazdag, amúgy én se vagyok az. De a személyisége, az intelligenciája lenyűgözött. Bármikor hozzámentem volna feleségül, de sajnos semmi nem történt köztünk. Közben elveit egy másik lányt, aki tőlem 5 évvel idősebb, de biztos vagyok benne, hogy ő se pénz miatt ment hozzá, mert az nem sok van neki.
nov. 3. 19:58
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
*pasiért
nov. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!