Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki erthetobben? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar a kapcsolat elejen sem ereztem hogy fontos lenne/elveznem az egyuttletet de mostmar vegkepp rosszul vagyok a gondolatatol is. Es nemtudom hogyan magyarazhatnam el neki hogy engem ez nem erdekel es nem izgat es nem akarom vele csinalni. Mindig jon a szuksegleteivel amit meg is ertek de nekem ez nem megy, ha meg nem elvezem akkor meg fajna es ugysem menne, mi ertelme eroltetni, miert nem erti? En mondtam mar hogy keressen valaki mast de csak en vagyok a rossz mert megis hogyn mondhatok ilyet..nov. 2. 21:36
12/18 anonim válasza:
Jah ha ennyire nem tudsz kiállni magadért akkor tűrd el hogy megerőszakol konkrétan. Eszem megáll, ahhoz nincs bátorsága hogy a szájt kinyissa, de a lábait azt tudja még ha nem is élvezi..
13/18 A kérdező kommentje:
Te mi a francrol beszelsz? Nem eroszakol meg mert nem csinalja ha en nem akarom, es mar honapok ota ez megy hiaba mondom hogy keressen mast mert en nem fogok belemenni, nem erti meg. Ennyit arrol hogy nem nyitom ki a szam :)
nov. 3. 17:59
14/18 anonim válasza:
Ha meg megmondtad neki és nem nyúl hozzád és ez neked jó így, akkor mi a problémád? Egyébként egy idő múlva feladja és majd megcsal, mert elhagyni ő sem fog téged.
15/18 A kérdező kommentje:
Es miert nem? Olyan nehez talalni vagy keresni valakit aki mindet megad neki? Egyebkent sokszor probalkozik de mikor kozlom hogy nem abbahagyja
nov. 4. 12:29
16/18 anonim válasza:
Ha nem kell mint hálótárs akkor engedd el a kezét és máshova költözz tőle, mert akkor ne látja a lehetőséget arra, hogy vágyjon rád. Nem lesz kire csorgatni a nyálàt sem. Nem megértetni kell vele hanem elengedni, hogy boldog emberré váljon. Magaddal meg csak kínzod a másikat.
17/18 anonim válasza:
Nem olyan nehéz, csak önbizalomhiánya van valószínűleg és nem mer lépni. Én is ilyen voltam és ez volt az oka és nem az hogy én annyira szerettem volna a másikat. Inkább nem szerettem magam eléggé és bennem maradt egy ilyen f*sban akkor. De nem csaltam meg. A végén szakítottam és ő akarta, hogy ne hagyjam el, pedig ugyan azt csinálta, mint te.
18/18 A kérdező kommentje:
Hat jolvan megprobalkozom vele
nov. 4. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!