Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Incelként hogyhogy ezt mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként hogyhogy ezt mondta rólam az exem?

Figyelt kérdés

Igen, volt exem is, hiába vagyok incel.

Azt mondta, hogy borzasztó jófej és kedves voltam vele. Harag és ok nélkül váltunk el, mert elköltözött.

A kapcsolat előtt, alatt és után is egyetértettem az incel filozófiával.

Most akkor hogy van ez?

Hogyhogy nem vette észre, hogy egy rohadék vagyok? (mert ugye itt rohadéknak szeretik beállítani az inceleket)

ma 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenki rohadék, nőgyülölő incel, aki nem ért egyet a bolsevik, feminista balos ideológiákkal.

Mert tudod ők tökéletlesek, abszolút nem hibáztatnak senkit a lelki nyomoruk miatt....

ma 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, ezt a baromságot ezt a szót ne használd nők előtt, amúgy is szánalmas.
ma 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó híressé vált pszichopatát ismerünk, akiket a családja, ismerősei szuper csodálatos, jótevő ártatlan embereknek gondoltak/képzeltek.

Tudják olyan oldalukat mutatni kifelé, hogy a naiv embereknek eszükbe se jut, beteg emberek lehetnek gonosz gondolatokkal.

ma 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondtam az exemnek hogy nem vele van a baj, közben csak féltem hogy ha rávilágítok hogy milyen egy ótvar ember akkor belémvágja a nagykést. Inkább bevállaltam hogy én vagyok mindenki szemében a szar, aki lelépett a nagy Mr Tökéletes mellől, közben egy nyomorult toxic pszichopata az egész ember. Egyedül a szülei tudják az igazságot, még bíztattak is hogy meneküljek.
ma 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!