Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárni egy baráttal csak a szex miatt, vagy akkor már kicsit krválkodni? 😶🌫️😶🌫️
10 éve nem szexelt a nő. Van egy barátja, aki szexuálisan vonzó számára. De ha vele összejárna, akkor miért nem fekszik le akkor számára jól kinéző fszikkal akik sok pénzt is adnak neki és nem kéne nyomorogni mert szr a fizetése?
Hozzáteszem, nem aljamunkát végzez, egyetemi diplomája is van, de egy albiba nem tud különköltözni 30 évesen, mert rámenne a bgyija....
Ha egy kapcsolatban szexelsz, akkor is ingyen adod el magad. Akkor az is gáz, nem?
Mondanám, hogy cserébe kapsz szeretetet, tiszteletet, érzelmeket, de hat tudjuk, hogy erre nincs nagy esély. A mai kapcsolatok vegytisztán a baxásról szólnak.
Amúgy az a kérdés, hogy az adott nő mit szeretne, mire vágyik, mi teszi boldoggá.
Te hülye vagy.
Én szeretem a szexet,ha egyedülálló vagyok,akkor biztos megfordulnak páran az életemben.
De pénzért sosem dugtam,nem is fogok.Nem nézem le,aki igen,csak nekem nem megy.
És nem adom el magsm ingyen,hanem élvezdm a szexet.Ha nem jó akivel vagyok,keresek másikat.
Teljesen egyértelmű,hogy azzal fekszik le,aki tetszik neki.
5. Ha szerelem nélkül szexelsz, akkor ribi vagy.
Tök mindegy, hogy pénzt kérsz érte vagy mem.
Figyeltek egyáltalán? Írtam, hogy nem akárkivel fekszik le, hanem aki vonzó neki.
Az a durva hogy a kérdés nelkulozi egyáltalán a gondolatát is annak, hogy a nők elvezni is tudják a szexet
Azért ha nem tudsz a kettő szitu között különbséget tenni a nő szemszögéből az kuva nagy gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!