Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejárni egy baráttal csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejárni egy baráttal csak a szex miatt, vagy akkor már kicsit krválkodni? 😶‍🌫️😶‍🌫️

Figyelt kérdés

10 éve nem szexelt a nő. Van egy barátja, aki szexuálisan vonzó számára. De ha vele összejárna, akkor miért nem fekszik le akkor számára jól kinéző fszikkal akik sok pénzt is adnak neki és nem kéne nyomorogni mert szr a fizetése?

Hozzáteszem, nem aljamunkát végzez, egyetemi diplomája is van, de egy albiba nem tud különköltözni 30 évesen, mert rámenne a bgyija....

nov. 2. 06:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki adja el magát pénzért.🤷
nov. 2. 06:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki 10 éve nem szexelt, akkor annak valszeg nem olyan fontos a szex. Tehát nem is fog krrválkodni vele, nem használja a lyukának azt a részét.
nov. 2. 06:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Ha egy baráttal szexelsz akkor eladod magad ingyen. Az még gázabb vagy nem?
nov. 2. 06:54
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy kapcsolatban szexelsz, akkor is ingyen adod el magad. Akkor az is gáz, nem?

Mondanám, hogy cserébe kapsz szeretetet, tiszteletet, érzelmeket, de hat tudjuk, hogy erre nincs nagy esély. A mai kapcsolatok vegytisztán a baxásról szólnak.

Amúgy az a kérdés, hogy az adott nő mit szeretne, mire vágyik, mi teszi boldoggá.

nov. 2. 07:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy.

Én szeretem a szexet,ha egyedülálló vagyok,akkor biztos megfordulnak páran az életemben.

De pénzért sosem dugtam,nem is fogok.Nem nézem le,aki igen,csak nekem nem megy.

És nem adom el magsm ingyen,hanem élvezdm a szexet.Ha nem jó akivel vagyok,keresek másikat.

Teljesen egyértelmű,hogy azzal fekszik le,aki tetszik neki.

nov. 2. 07:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyannal szexelek, akihez vonzódom.Hiába adna pénzt, ha nem vágyom arra, hogy hozzám érjen.Nem minden nő alkalmas a prostitúcióra.
nov. 2. 07:08
 7/15 A kérdező kommentje:

5. Ha szerelem nélkül szexelsz, akkor ribi vagy.

Tök mindegy, hogy pénzt kérsz érte vagy mem.

Figyeltek egyáltalán? Írtam, hogy nem akárkivel fekszik le, hanem aki vonzó neki.

nov. 2. 07:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a durva hogy a kérdés nelkulozi egyáltalán a gondolatát is annak, hogy a nők elvezni is tudják a szexet

Azért ha nem tudsz a kettő szitu között különbséget tenni a nő szemszögéből az kuva nagy gáz

nov. 2. 07:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyeltünk gyerekem.Az utóbbi kategória viszont egyáltalán nem annyira vonzó mégsem a leányzó számára mint ahogyan te gondoltad.Az a bizonyos barát sokkal vonzóbb.🤷
nov. 2. 07:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek nem minden a pénz, becsülöm az olyan embereket.
nov. 2. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!