Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás "szakaszban" az exxel összejárni szexelni erkölcsös, vagy sem?
Téged se az eszedért fognak szeretni, kedves kérdező!
Fordítsd meg a helyzetet rá nézve. Ugyanebben a szituban te hogy vélekednél, ha ő d..gná az exét, miközben veled randizik?
Randizok egy férfival, de közben megyek az exhez ungizni? Nem tennék ilyet, főleg ha belegondolok az udvarló helyzetébe, aki lelkes, mert barátnőt szeretne. Én sem örülnék viszont.
Olyan volt, hogy szakítás után két és fél héttel mentem exhez, de akkor már nincs kinek és miért elszámolni.
Itt nem is csak az erkölcs kérdéses, hanem hogy mit is akar az illető. Ha még összejár az exével szexelni, nyilván nincsenek túl egymáson teljesen. Így viszont minek ismerkedik, randizik mással? Hogy találjon egy pótlékot az ex helyére? Ez nagyon gáz.
Az erkölcsi része szintén gázos. Kéne a francnak olyan ember, aki nap közben teszi nekem a szépet, de este megy az exével szexelni. Emberileg szégyen.
Most akkor ex vagy sem?? Az ember nem jár össze normál esetben kefélgetni az exével, pláne miközben már randizik valaki mással. Ennyire nem lehet kicsit nyugton maradni és megvárni mi alakul ki a randikból??!
Hogy akar egyáltalán valaki új kapcsolatot, ha még mindig az exével kúrogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!