Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek nagy része miért nem képes lejebb adni az igényeiből?
Megfigyeltem nőknél is férfiaknál is a teljesen elszállt igényeket ha párt keresnek. Aztán meg megy a sajnálkozás hogy nincs senki "normális" meg a jók mind foglaltak. Mondják ezt olyanok is akik nagyon messze állnak attól a szinttől akiket keresnek. Mi ennek az oka, ez a média meg az Insta hatása lenne?
És nem tinikről van szó hanem 30+ éves emberek is ilyenek meg a gyereküket egyedül nevelők is.
Én azt gondolom hogy joga van mindenkinek az ízlésének és az igényeinek megfelelő társat keresni.
Én is sokára találtam meg azt akihez feleségül mentem, sőt elég későn,mert 30 felett.
De persze én nagyokat buliztam, táncoltam, ismerkedtem, igazán jól éreztem magam egyedül.
Minek mentem volna hozzá olyanhoz aki nem vonz,vagy akivel nem ugyanabban az életszakaszban tartunk.
Mondjuk neki kertes háza lenne, én meg anyám nyakán, vagy ő mamahoteles én meg 3 lakás tulajdonosa vagyok.
Szóval fontos hogy ugyanarra tartsunk, legyen közös cél, gyerek, közös lakás stb.
De te sem állnál le mondjuk egy jogsi nélküli emberrel, amikor neked van 2 autód, diplomád, nyelvvizsgád.
Na szóval inkább mindenki várja meg a megfelelő igazi partnert, aki nem megfelelő azzal úgysem működne.
Nem normális, de az sem normális, ha valaki még 30 évesen szűz.
Ki tudja, hány olyan ember van, akiknek egész életükben 1-2 alkalommal adódik lehetőség, hogy legyen párkapcsolatuk, mert amúgy senkinek sem kellenek.
Lehet válogatni még így is, de annak az lesz az eredménye, hogy szüzen, párkapcsolat nélkül halnak meg.
Vagy lehet prostizni, de a szexuális élvezet után az is egy nyomorult lét, mert szembesül vele a csóka, hogy a csajszit szemernyit sem érdekli, az csak üzleti viszony.
#6 voltam.
Én csak azt várom el amit én is hozok magammal.
De nekem se kelljen egy férfit eltartanom, dolgoznom rá, főzni rá. Rám se kell.
Ne takarítson utánam, ne főzzön nekem, ne tartson el.
De nekem se kelljen ingyen dolgoznom rá, és ne kéregessen kölcsön.
Van autóm, neki is legyen.
Van lakásom, neki is legyen.
Van munkahelyem, neki is legyen.
Nem adnék lejjebb az igényeimből.
Inkább egyedül lennék, ha csak olyan jutna ami nem az én szintem.
Mert elértem már valamit és nem szeretnék elsőről kezdeni.
Lakás, autó, karrier, tartalmas programok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!