Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek nagy része miért nem képes lejebb adni az igényeiből?
Megfigyeltem nőknél is férfiaknál is a teljesen elszállt igényeket ha párt keresnek. Aztán meg megy a sajnálkozás hogy nincs senki "normális" meg a jók mind foglaltak. Mondják ezt olyanok is akik nagyon messze állnak attól a szinttől akiket keresnek. Mi ennek az oka, ez a média meg az Insta hatása lenne?
És nem tinikről van szó hanem 30+ éves emberek is ilyenek meg a gyereküket egyedül nevelők is.
Attól függ, mik ezek az igények.
De amúgy az remélem, megvan, hogy az igények nem úgy működnek, hogy eldöntöm, hogy holnaptól vonzani fog, ami ma taszít.
Durkheim munkássága megvan?
Azt rávezet a válaszra...
Én tudok egy kevésbé szép nőt is vonzónak tartani, de azért van egy határ.
Nem fogok olyannal összejönni, aki egyáltalán nem tetszik, csak azért, hogy ne legyek magamban. Akkor inkább várok egy olyasvalakire, aki legalább valamennyire tetszik.
Egyébként meg ismerek olyan embert, akinek nagyon régóta nincs csaja.
Volt egy nő még évekkel ezelőtt, aki járni akart vele. Nem volt egy szép nő, viszont nem is volt vállalhatatlan: vékony, fiatal volt. Ha megnövesztette volna a haját, meg divatosabban öltözködött volna, plusz egy kis smink rá, és talán valamivel csinosabb nővé is lehetett volna alakítani. Annak az embernek azonban nem kellett. Ellenben nézi a csinos fiatal csajokat... Jah. Csakhát ő nem éppenséggel egy főnyeremény. Nem is értem, miért nem elégedett meg azzal a lánnyal. Azóta se kellett senkinek. Meg is érdemli, hogy magában van.
Szóval néha nem rossz leadni az igényeket. A magányba is meg lehet hülyülni.
#6 voltam
Kereslet kínálat piac, amíg nem kell lentebb adni addig senki sem fogja lentebb adni.
Azt vettem észre hogy például azok a nők adják lentebb az igényeket akiknek gyereke van és új párt keres.
Férfi pedig akkor adja lentebb ha például kövér, kopasz stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!