Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek nagy része miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek nagy része miért nem képes lejebb adni az igényeiből?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem nőknél is férfiaknál is a teljesen elszállt igényeket ha párt keresnek. Aztán meg megy a sajnálkozás hogy nincs senki "normális" meg a jók mind foglaltak. Mondják ezt olyanok is akik nagyon messze állnak attól a szinttől akiket keresnek. Mi ennek az oka, ez a média meg az Insta hatása lenne?

És nem tinikről van szó hanem 30+ éves emberek is ilyenek meg a gyereküket egyedül nevelők is.

ma 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Attól függ, mik ezek az igények.

De amúgy az remélem, megvan, hogy az igények nem úgy működnek, hogy eldöntöm, hogy holnaptól vonzani fog, ami ma taszít.

ma 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem csak vékony nőkre áll fel.
ma 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha már elért egy színvonalat, akkor azt szokta meg. Ezért.
ma 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Durkheim munkássága megvan?

Azt rávezet a válaszra...

ma 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az csak egy (itteni) legenda, hogy akinek nem jön össze, annak toronymagasan vannak az elvárásai, legalábbis magához képest mindenképp. A valóság azért általában nem ez. Igen, biztos van kivétel, aki még 30+ is ott tart, hogy neki Palvin Barbi/Chris Hemsworth kell, mellesleg minden más téren is kiemelkedő kivitelben, de nem ez az általános. Hanem az, hogy az a "lejjebb adás", amit neki bőszen javasolgatnak, egy olyan "kapcsolatot" (kapcsolatnak sem nevezhető trutyit) eredményezne, aminek sem nincs értelme, sem nem kivitelezhető vagy fenntartható. Általában ugyanis nem arról van szó, hogy P.B./C.H. helyett elégedj meg az amúgy objektíven és számodra is vonzó Katival/Petivel, hanem arról, hogy tekints el a vonzalomtól, elégedj meg azzal, hogy egyébként kedves, rendes, normális, intelligens stb. Vagy még ennél is rosszabb "ajánlatokról", ahol a vonzalommentesség mellé nagyítóval kell keresned azt is, hogy akkor tulajdonképpen mi a jó benne.
ma 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok egy kevésbé szép nőt is vonzónak tartani, de azért van egy határ.

Nem fogok olyannal összejönni, aki egyáltalán nem tetszik, csak azért, hogy ne legyek magamban. Akkor inkább várok egy olyasvalakire, aki legalább valamennyire tetszik.

ma 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a #6-os véleményét.
ma 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ismerek olyan embert, akinek nagyon régóta nincs csaja.

Volt egy nő még évekkel ezelőtt, aki járni akart vele. Nem volt egy szép nő, viszont nem is volt vállalhatatlan: vékony, fiatal volt. Ha megnövesztette volna a haját, meg divatosabban öltözködött volna, plusz egy kis smink rá, és talán valamivel csinosabb nővé is lehetett volna alakítani. Annak az embernek azonban nem kellett. Ellenben nézi a csinos fiatal csajokat... Jah. Csakhát ő nem éppenséggel egy főnyeremény. Nem is értem, miért nem elégedett meg azzal a lánnyal. Azóta se kellett senkinek. Meg is érdemli, hogy magában van.

Szóval néha nem rossz leadni az igényeket. A magányba is meg lehet hülyülni.

#6 voltam

ma 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Kereslet kínálat piac, amíg nem kell lentebb adni addig senki sem fogja lentebb adni.

Azt vettem észre hogy például azok a nők adják lentebb az igényeket akiknek gyereke van és új párt keres.

Férfi pedig akkor adja lentebb ha például kövér, kopasz stb...

ma 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Minimális fizikai vonzalom kell, anélkül tényleg nem fog menni. Nem kell 100%-ban tetszedjen a másik, de egy erős alap kell, amire lehet építeni a kapcsolatot. Amúgy én sosem fogalmazok így, hogy "nincs senki normális", ez szerintem nem szép. Inkább azt mondom "kevés van olyan, akivel kompatibilisek vagyunk", de lehet, hogy másnak teljesen jó parti lenne.
ma 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!