Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó hogy barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó hogy barátja is nálunk legyen egy két napot? 29N

Figyelt kérdés
a férjem a barátjával kint dolgoznak külföldön 3 4 hetente szoktak haza jönni. de most a barátja háza állítólag nincs még kész valamit csinálnak rajta legalább is nekem ezt mondta a férjem. így most a barátja is itt lenne egy két napot nálunk amikor jönnek majd szabira haza, nem nagy a házunk de egy plusz szobánk lenne éppen, nem is tudom nem vagyok túl boldog ettől! értem én hogy férjem jó barátja meg együtt dolgoznak kint meg minden, de ez szerintetek jó hogy barátja is nálunk legyen egy két napot?

ma 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Lehet lebeszéltek egy hármast, neked meg meglepi lesz
ma 10:37
 2/8 A kérdező kommentje:
1/ miért kell el hülyéskedni?
ma 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a bajod. Majd a párod vendégként kezeli. Neked nem muszáj.
ma 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az egész írásodból csöpög a gyanakvás, csak azt nem bököd ki, hogy mire gyanakszol.

"legalább is nekem ezt mondta a férjem. " Miért hazudna?

Egy idegen nem nagy öröm az otthonodban, de egyrészt én meg akarnám ismerni a legjobb barátját mélyebben (én jóban is voltam az exem barátaival) másrészt 1-2 napig egy idegent is elkerülget az ember. Megmondanám a páromnak, hogy egyrészt ne hívjon ide senkit amíg velem nem beszéli meg, mert együtt lakunk itt, másrészt engem ez feszélyez, úgyhogy ne legyen rendszer belőle.

ma 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"ez szerintetek jó" Megmondanád kérlek, hogy mi a tök közünk van ahhoz, hogy megmondjuk, te fogadj vendéget a saját házadban? Ne szórakozz már.

Szerintem teljesen normális pár napra vendégeket fogadni és nem értem, mi a problémád. Eleve nem pár hónapja együtt levő friss párocska vagytok, hanem házastársak, ha minden igaz! Miért ne fogadna valaki vendéget a saját házában? Te pedig a másik társa vagy, mi ebben neked ennyire fura?

ma 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
#2 Nem hülyéskedek. Simán benne lehet.
ma 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét problémád? Nekem csak egy nappalim van, ahol tud aludni plusz ember, de simán előfordul néha, hogy az én vagy a párom haverja itt alszik, ha iszogatunk kicsit és nincs kedve már éjszaka hazamenni. Persze ez egy éjszaka, meg mondjuk ez kicsi lakás, 2-3 napig nekem sem tetszene annyira plusz egy ember, de problémát azért nem csinálnék belőle, ha egyszeri alkalom.
ma 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút belefér. Van is hely ahol elfér ő is, hogy nem zavar titeket. Most nem 1 hónapról van szó. Én simán bennelennék, a helyedben.
ma 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!