Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi párod mennyire volt szimpatikus amikor legelőször találkoztatok?
Nem is a szimpatikus a megfelelő kifejezés.
Egyszerűen, már régi ismerősnek éreztem.
Egy f_sz volt:D
Az egyetemen találkoztunk, én diák voltam, ő oktató.
E-mailekkel bombáztam, egy hónap alatt írtam neki ötöt, mert fontos lett volna a dolog. Mikor már együtt voltunk, akkor néztem meg, konkrétan meg sem nyitotta őket... :)))
Az A vizsgámon megbuktatott, úgy, hogy előtte minden tárgyból, a legnehezebb szigorlatokból is A vizsgával mentem át. Ő arra sem vette a fáradtságot, hogy tételcímet mondjon, közölte, kezdjem el a kedvenc tételemet. 5 percig beszéltem, majd nézett rá fél percig csendben, gondoltam, megköszöni és mehetek Isten hírével. Nem, az volt a válasz, hogy "hát ez nem teljesen így van" és megbuktatott. Június közepe volt, az utolsó vizsgám lett volna a félévben. Mikor ezt említettem, annyit mondott, hogy szerencse, így van még 3 hetem tanulni akkor. UV-n már nem nála voltam.
Rá fél évre találkoztunk újból, bennem felébredt az utálat azonnal, amit csak tetézett azzal, hogy fogalma sem volt, ki vagyok. Úgy, hogy fél évig az ő szemináriumára jártam a vizsgaélmény előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!