Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen sőgornőm ilyetén viselkedés, ki mit gondol?
Figyelt kérdés
Elofordult, hogy vidéki lévén sőgornőmnél szálltam meg, hosszú hétvégén gyalogtúra, kerékpártúra során. Fürdőszobába gond nélkül bejött, melyik törülközőt használhatom, tusfurdőt, stb. aztán elfelejtett kimenni, átment csevegésbe. Majd felajánlja, hogy lehetek meztelenül (nyáron, klíma nincs, 8.emelet, 28-30 C) Egyedül él (63). Első hallásra leblokkolt, aztán - nem vagyok szégyenlős - belementem. Bevallom, az erekciómat nem tudtam elfolytani. Nem zavarta.#erekció #fürdés kozben
okt. 31. 18:19
1/13 anonim válasza:
Nem rossz, de legközelebb legyen pár évvel fiatalabb, mondjuk 55. Akkor talán lesz valaki, aki elhiszi.
2/13 anonim válasza:
*elfojtani
Lehet bejössz neki, lehet, hogy kicsit megzápult az agya a melegben, ki tudja.
4/13 anonim válasza:
Jah, jobb lett volna a sztori egy 40es sógórnővel.
5/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de nem kamu. Szóvá tettem, hogy akkor ő miért van otthonkában.
Válasz, nem szeretné, hogy lássam az úszógumiját.
okt. 31. 18:44
6/13 anonim válasza:
Erre te: De akkor hogy duglak.meg ha nem veszed le?
*Egy laza mozdulottal levetette az otthonkáját, kibette protkóját és tövig bukott a meredező farokra*
S mondá: Hát így ficskám!
Na, így kell.
8/13 anonim válasza:
Bocs az elütésekért, nem vagyok író. 😔
10/13 anonim válasza:
#7 ha incel írta volna ki, a nő tizennyolc éves lett volna a sztoriban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!