Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat vagy érzelem függő lennék?
Nem rég ért véget egy kapcsolatom, amiben az érzelmek már rég elmúltak és hosszas próbálkozások után sem működött.
Nem sokkal később megismertem egy férfit, céltalanul elkezdtünk beszélgetni, majd találkozgatni, majd kialakult a vonzalom. Odáig fajult,hogy másfél hét ismerettség után lefeküdtem vele. Szerettem volna még várni,de nem tudtam parancsolni az érzelmeimnek. Majd úgy döntöttem, hogy csak sodródok. Viszont, a szex óta valami megváltozott bennem. Ragaszkodni kezdtem hozzá, és olyan apró dolgok miatt kezdek aggódni, hogy már nem akar engem. Pedig azt mondja,hogy akar, szerelmet vallot, kapcsolatot szeretne.
Én nemet mondtam neki akkor, arra fogva,hogy várjuk meg,hogy egy kicsit oszoljon ez a rózsaszín köd amit a szex okozott.
Én viszont azóta szenvedek, hiányzik. De nem értem hogy hiányozhat az ami eddig nem is volt. Úgy érzem az lenne a legjobb, ha megpróbálnám elengedni, viszont olyan elkeseredést érzek enne gondolatán. Annyira feldobja a napom,ha találkozunk vagy ha beszélünk telefonon.
Nagyon régen nem voltam szerelmes...és ő sem.
Nektek ilyennel mi a tapasztalatotok? Beteges vagyok? Próbálom nem megfolytani a hülyeségemmel.
Teljesen jól érzel, ilyen a szerelem.
Azt, hogy "beteges" lennél, valószínű itt kapod meg, mert....
Nem jellemezném az itteni tősgyökeres válaszolókat, de személyiségileg komoly gondok vannak sokaknál.
Manapság simán hibáztatnak egy mély érzelemvilágú, magas EQ-val rendelkező embert is, hogy bolond.
Tele van defekt emberrel a világ, ezt be kell nyelnünk, nem mindegy, honnan kapunk tanácsokat. :(
Én ezt az egészet nem értem.
Problémát csináltál a semmiből.
Miért vagy magad ellensége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!