Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ennyire megviselt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ennyire megviselt?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel alakultam nagyon sok hónapig, idili volt minden de mégse jöttünk össze, mert nem szeretett belém. Én nagyon-nagyon megszenvedtem az utána lévő időszakot, nehezen tettem túl magam rajta. Eltelt már két év, és nemrég egy olyan helyen futottam össze vele és az új barátnőjével (akit ismerek) ahova én vittem először, az én hatásomra kezdett el érdeklődni bizonyos kultúra iránt (lényegtelen hol futottunk össze). Én 100%ban biztosra veszem őket láttam, nem tudom ő látott e de nagyon közel sétálgattunk egymáshoz, én egyedül voltam, teljesen megsemmisülve éreztem magam. Tudtam hogy már egy ideje van barátnője, de az hogy ez arcon csapott…nem bírtam egy idő után a jelenlétüket, elmentem a helyszínről, és vègigbőgtem a hazautat.

Egy lúzernek éreztem magam, akinek azóta sincs komoly kapcsolata, még mindig lépten-nyomon gondol az illetőre mert még mindig nem jött olyan, aki űberelhetné és felülírná az élményt amit vele átéltem. Most meg végignéztem hogy az értékek, amivel annó èn formáltam (csomó apró dolog amit visszajelzett nekem) azt most más lány élvezi.

Normàlis hogy ennyire megérintett? Vagy nagyon semlegesnek kellene lennie ennyi idő után?

Bevallom irigy vagyok, hogy neki ment, nekem meg nem ment hogy szerelmet találjak. én nem akarok neki rosszat , sőt. Örülök, ha mellettem nem is de mással megtalálta azt akit keresett. Viszont azt nehezen fogadom el, hogy nekem azóta sincs szerencsém😅

Át akarom ezeket a negatív érzéseket formálni, de nem tudom hogyan.

okt. 30. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld elengedni ezt az egészet... Tudom, hogy rossz persze.

De biztosan nem véletlenül alakult így. Ha visszaengeded is lehet ugyanúgy nem érez semmit, csak még hülyít pár hónapot.

okt. 30. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, aki maga sem tudja megfogalmazni, mi hianyzik neki (neki mi hianyzott), azt hagyd a francba, mert meg eretlen.

Akinek tobbet er a heves “szerelem” (khm fellangolas) erzese, ami tenyleg max par honapig tart, mint egy oszinte, mely szerelem, egy biztos kapcsolat, az meg eretlen ahhoz, hogy komoly kapcsolatban gondolkozzon.

Ez a lany sem lesz az utolso neki, valoszinuleg vele megvan a nagy bumm, de majd amikor kb egy even belul kipukkad, a srac itt is tovabb all, mert kergetni fogja ezt az erzest. Tudom, mert az en egyik exem is pontosan ezt csinalja meg mindig ;D

okt. 31. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
2 éve még mindig ő utána siratsz, őt látod más fiúkban? Nagyon nem jó. Nem is írhatom, hogy szerelmes vagy belé hiszen a "szakítás" óta 2 év telt el. Inkább az zavar, hogy nem érezte ugyanazt mint te. Hát nem tudom, hogy pszichológus tudna-e segíteni elengedni őt és amit reprezentál.
nov. 2. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Én is csak pszichológust tudok ajánlani, ez inkább obszeszív állapotnak tűnik. Nem értek azzal egyet, hogy kihasznált hiszen elmondta, hogy nem szerelmes beléd és te el tudtad dönteni, hogy együtt leszel-e vele. Irigy is vagy, hogy még mindig rajta kattogsz mert láttad mással. Ez minden csak nem szerelem, de mivel 2 év telt el szerintem abnormális ahogyan érzel.
nov. 13. 07:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy kihasznalt, egyebkent elolvastad amit irtam? En nem o utana sirtam hanem emlekeztetett arra hogy mekkora luzer vagyok hogy azota se talaltam senkit

En nem o utana sirok, hanem inkabb a sajat elethelyzetem miatt boritott ki ennyire.

nov. 13. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól van és te elolvastad, hogy valamit kezdeni kéne magaddal?
nov. 13. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!