Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire megviselt?
Volt egy srác, akivel alakultam nagyon sok hónapig, idili volt minden de mégse jöttünk össze, mert nem szeretett belém. Én nagyon-nagyon megszenvedtem az utána lévő időszakot, nehezen tettem túl magam rajta. Eltelt már két év, és nemrég egy olyan helyen futottam össze vele és az új barátnőjével (akit ismerek) ahova én vittem először, az én hatásomra kezdett el érdeklődni bizonyos kultúra iránt (lényegtelen hol futottunk össze). Én 100%ban biztosra veszem őket láttam, nem tudom ő látott e de nagyon közel sétálgattunk egymáshoz, én egyedül voltam, teljesen megsemmisülve éreztem magam. Tudtam hogy már egy ideje van barátnője, de az hogy ez arcon csapott…nem bírtam egy idő után a jelenlétüket, elmentem a helyszínről, és vègigbőgtem a hazautat.
Egy lúzernek éreztem magam, akinek azóta sincs komoly kapcsolata, még mindig lépten-nyomon gondol az illetőre mert még mindig nem jött olyan, aki űberelhetné és felülírná az élményt amit vele átéltem. Most meg végignéztem hogy az értékek, amivel annó èn formáltam (csomó apró dolog amit visszajelzett nekem) azt most más lány élvezi.
Normàlis hogy ennyire megérintett? Vagy nagyon semlegesnek kellene lennie ennyi idő után?
Bevallom irigy vagyok, hogy neki ment, nekem meg nem ment hogy szerelmet találjak. én nem akarok neki rosszat , sőt. Örülök, ha mellettem nem is de mással megtalálta azt akit keresett. Viszont azt nehezen fogadom el, hogy nekem azóta sincs szerencsém😅
Át akarom ezeket a negatív érzéseket formálni, de nem tudom hogyan.
Minden érzésed valid.
Téged ő megfogott és azóta is sóvàrogsz egy jó szó utàn.Nyilvàn fàj, hogy neked nem adatott meg az,ami neki.
Tovább lépni akkor tudsz,mikor újabb ember jön az életedbe,akire felfigyelsz.Ez lehet pàr hónap vagy pàr év is.
Minden esetre addig az önbecsülésedet vissza kellene hoznod olyan szinten, hogy egyedül is jól érezd magad.
"Át akarom ezeket a negatív érzéseket formálni, de nem tudom hogyan."
Ezek nem negatív érzések. Volt jó is, tapasztalat, öröm.
Még mindig sokat jelent neked, de ez jó is, mert van helye a szívedben. Van valaki a szívedben. És adtál neki valamit. Ez nagyon jó.
" alakultam nagyon sok hónapig, idili volt minden de mégse jöttünk össze, mert nem szeretett belém." Idilli volt minden - ezt hogy érted? Kinek volt idilli? Miért kellett volna beléd szeretnie?
Túl hamar akartál túl sokat, vagy egyszerűen ennyi volt, amit tudtatok adni egymásnak. Ha békében váltatok el, még te is ott vagy a szívében. Adtatok egymásnak, és ez jó.
Ha ennyi volt, már megérte.
Nekem is volt ikyen akit en épitettem fel sikeres lett miattam kezdett tanulni is karrierbe is egy rakat ötletemmel is élt jobbá vált es az en celjaim lettek céljai(pl kis ház család el is jegyzett. )aztán a végén mikor mindenre készek voltunk lecserélt másikra.
A youtube shirtson is van hogy undorito amikor egy férfi hogy a kezdeteknél veled van a célban meg elhagy.
Ha megtalálom linkelem
Mindkettőnknek idili volt, ő is tervezett velem, de a tervezett mindent felborító “szerelem érzés” nem jött el neki. Ezért se folytattuk, mert nagyon kedvelt engem és akarta, de megbàntani se akart. Különleges és jó kapcsolódás volt, sok mindenben formáltam és ő is engem. Semlegesen váltunk el, egyszer kontaktálódtunk, de én akkoriban komolyabban randizgattam, és nem akartam őt újra beengedni az életembe.
Ez meg hogy a csaját láttam, hát el akartam süllyedni helyben.. egyszerűen 0% esélyt adtam volna egy ilyen találkozásnak, de úgy tettem mintha nem láttam volna őket
"a tervezett mindent felborító “szerelem érzés” nem jött el neki." - Tervezett érzés? Az milyen? Sürgetett és kényszerítő?
"akkoriban komolyabban randizgattam, és nem akartam őt újra beengedni az életembe."
Valami itt nagyon nem stimmel.
Nem, hanem ismerkedtünk hosszú hónapokon keresztül, de nem szeretett belém. Kedvelt, olyanok voltunk mint egy pár de az a plusz hiányzott neki. Maga se tudta megfogalmazni… így nyilván nem lett párkapcsolat
2. Miután vége lett ennek a köztünk lévő “ismerkedésnek” rá pár hónapra felbukkant újra az életemben (felkeresett) de nem akartam vele semmit, mivel randizgatni kezdtem mással. Aztán neki is lett a jelenlegi barátnője, akivel azóta is együtt van. Nekem a randikból végül nem lett semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!