Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik tárgy láttán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik tárgy láttán fejeznétek be az ismerkedést a lánnyal, ha meglátnátok nála?

Figyelt kérdés

A.: Babafotó a tárcájában.

B.: Biztonsági őr igazolvány és jelvény a tárcájában.

C.: Cigi. ELEKTROMOS.

D.: Cigi. NORMÁL.

E.: Öngyújtó.

F.: Bicska. SVÁJCI, SZERSZÁMOS.

G.: DRÁGA, 30M+ autó kulcsa.

H.: Nyugtató gyógyszer. Xanax, Frontin,...

I.: Karikagyűrű.

okt. 30. 00:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Na mivel nem tették át azóta sem a kérdést a felnőtt párkapcsolatokba, így nyugodt szívvel megírhatom hogy az A opció, a babafotó :D Egyes nőknek ez hatalmas sértés sőt gyalázat, de nem, köszönöm nem, nem akarom és nem is fogom senki más otthagyott gyerekét nevelgetni! Aztán ami még gyanús lenne az a nyugtató, mert lehet hogy előírás szerűen kezeli vele magát, de rengeteg az olyan is aki züllött és gyakorlatilag legál narkózásra használja az ilyet, egyéb szerekkel kombózva. Az olyan embereket meg már nagy ívben elkerülöm, teljesen megbízhatatlanok.
okt. 30. 10:45
 22/31 anonim ***** válasza:

#21: "nyugodt szívvel megírhatom hogy az A opció, a babafotó"

Azért kérdezz rá, mert a volt barátnőmnek is ott volt a babafotó a telója kezdőképén, én is megijedtem, de a tesójának a kislánya volt, az ő keresztlánya, szóval nem kell egyből menekülni :-D

okt. 30. 10:49
 23/31 anonim ***** válasza:

A. I. főleg.

A többi még elviselhető. A biztonsági őr és a cigi még ami rossz pont lenne nagyon.

okt. 30. 10:55
 24/31 anonim ***** válasza:
Persze, mindenképp rákérdeznék. Sok nő facebookon is babával pózol, aztán kiderül csak a rokon gyereke.
okt. 30. 10:59
 25/31 anonim ***** válasza:

Ilyennel én is találkoztam sokszor. Vagy van ahol pl sok év van a tesók között és pl egy 17 éves lány kirakta a hugicát akire annyira vágyott már.

okt. 30. 11:20
 26/31 anonim válasza:

A:

Lehet rokona is. Erre mondjuk hamar rá lehetne kérdezni...

B:

Biztonsági őrként dolgozik? Szégyelleni kéne, hogy dolgozik?? Ezt eskü nem értem.

C:

A dohányzásnak egy jó illatú alternatívája

D:

Engem különösebben nem zavart ha egy nő dohányzik. Vannak olyan prafümök, amik a cigaretta füsttel keveredve nagyon finom illatúak lesznek.

E:

Még nem jelenti azt, hogy krónikus piromán.

F:

Nagyon ügyes dolog. Beszakadt körömre, szemöldök igazításra, pipere olló, ... (Páromnak vettem, imádja)

G:

Biztosan zavarna a kirívóan magas egzisztenciája.

H:

Nem tudhatjuk, lehet az anyja most halt meg pl

I: Karikagyűrű.

Hogyha klasszikus házassági gyűrű, akkor nem én leszek harmadik fél.

okt. 30. 12:31
 27/31 anonim ***** válasza:
C,D,I
okt. 30. 13:54
 28/31 anonim ***** válasza:

Egy egészen jó és kreatív kérdés! Ki lehetne írni fordított esetben is!

B,D,E,G,H.

okt. 30. 14:31
 29/31 A kérdező kommentje:

Válaszolók!

28. Megtörtént! :)

Többiek: Érdekes, hogy a cigi mennyire kizáró ok. Gondolom, mennyire kellett küzdenetek az undorral, mikor ezt a jelenetet tekertétek vissza, már sokadjára. >:) [link]

okt. 30. 14:53
 30/31 anonim ***** válasza:
Te kérdeztél, mi válaszoltunk! :)
okt. 30. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!