Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik tárgy láttán fejeznétek be az ismerkedést a lánnyal, ha meglátnátok nála?
A.: Babafotó a tárcájában.
B.: Biztonsági őr igazolvány és jelvény a tárcájában.
C.: Cigi. ELEKTROMOS.
D.: Cigi. NORMÁL.
E.: Öngyújtó.
F.: Bicska. SVÁJCI, SZERSZÁMOS.
G.: DRÁGA, 30M+ autó kulcsa.
H.: Nyugtató gyógyszer. Xanax, Frontin,...
I.: Karikagyűrű.
#21: "nyugodt szívvel megírhatom hogy az A opció, a babafotó"
Azért kérdezz rá, mert a volt barátnőmnek is ott volt a babafotó a telója kezdőképén, én is megijedtem, de a tesójának a kislánya volt, az ő keresztlánya, szóval nem kell egyből menekülni :-D
A. I. főleg.
A többi még elviselhető. A biztonsági őr és a cigi még ami rossz pont lenne nagyon.
Ilyennel én is találkoztam sokszor. Vagy van ahol pl sok év van a tesók között és pl egy 17 éves lány kirakta a hugicát akire annyira vágyott már.
A:
Lehet rokona is. Erre mondjuk hamar rá lehetne kérdezni...
B:
Biztonsági őrként dolgozik? Szégyelleni kéne, hogy dolgozik?? Ezt eskü nem értem.
C:
A dohányzásnak egy jó illatú alternatívája
D:
Engem különösebben nem zavart ha egy nő dohányzik. Vannak olyan prafümök, amik a cigaretta füsttel keveredve nagyon finom illatúak lesznek.
E:
Még nem jelenti azt, hogy krónikus piromán.
F:
Nagyon ügyes dolog. Beszakadt körömre, szemöldök igazításra, pipere olló, ... (Páromnak vettem, imádja)
G:
Biztosan zavarna a kirívóan magas egzisztenciája.
H:
Nem tudhatjuk, lehet az anyja most halt meg pl
I: Karikagyűrű.
Hogyha klasszikus házassági gyűrű, akkor nem én leszek harmadik fél.
Egy egészen jó és kreatív kérdés! Ki lehetne írni fordított esetben is!
B,D,E,G,H.
Válaszolók!
28. Megtörtént! :)
Többiek: Érdekes, hogy a cigi mennyire kizáró ok. Gondolom, mennyire kellett küzdenetek az undorral, mikor ezt a jelenetet tekertétek vissza, már sokadjára. >:) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!