Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik tárgy láttán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik tárgy láttán fejeznétek be az ismerkedést a lánnyal, ha meglátnátok nála?

Figyelt kérdés

A.: Babafotó a tárcájában.

B.: Biztonsági őr igazolvány és jelvény a tárcájában.

C.: Cigi. ELEKTROMOS.

D.: Cigi. NORMÁL.

E.: Öngyújtó.

F.: Bicska. SVÁJCI, SZERSZÁMOS.

G.: DRÁGA, 30M+ autó kulcsa.

H.: Nyugtató gyógyszer. Xanax, Frontin,...

I.: Karikagyűrű.

okt. 30. 00:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Amúgy egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek a nyugtató kizáró ok, az elárulná hogy miért??

Hogy szüksége van rá valamiért és szedi a gyógyszereit??

Jobb lenne abban az esetben ha kezelés nélkül maradna, pedig jó lenne ha szedné??

Vagy szimplán a gyógyszerfüggőséget feltételeznék??

Esetleg a kiváltó lehetséges okok miatt nem szeretnének ilyen hölggyel ismerkedni??

(Mindenkinek saját döntése hogy kivel ismerkedik, tényleg nem ítélkezni akarok, beszólni vagy bármi egyéb, pusztán kíváncsiság.)

okt. 30. 08:07
 12/31 anonim ***** válasza:

A bicska miért volna baj? Nekem is egy kicsi piros van a kulcstartómon és sokszor volt már segítségemre.

Aki egy ilyesmiben agresszivitást lát, az a konyha közelébe se engedje az asszonykát, kések ott is vannak.

okt. 30. 09:03
 13/31 anonim ***** válasza:
Egyik se. Óvszer ha van nála, na akkor igen.
okt. 30. 09:27
 14/31 anonim ***** válasza:
A, I
okt. 30. 09:37
 15/31 anonim ***** válasza:
c d e f h megvolt, mégsem lépett le a párom.
okt. 30. 09:39
 16/31 anonim ***** válasza:

Az A, I pontot megértem hogy miért riasztó, talán még a H-t is, de a többivel nem értem hogy mi a baj.

A. Hát szerintem az ismerkedés elején tisztázza az ember ha van gyereke, de amúgy ezt meg lehet beszélni.

B. Most téged a nő érdekel vagy a szakmája? Miért kéne ezért megszakítani vele az ismerkedést?

C., D. Azért megszakítani az ismerkedést mert dohányzik? Azt még értem hogy D zavaró lehet, de az elektromos cigivel mi a baj? Annak nincs szaga.

E. Hát ez a D velejárója.

F. Ezt nyilván önvédelmi okból hordja magánál, de más dolgok miatt is praktikus lehet. Hol a baj? Tán zavar hogy nem tudod letámadni mert megvédené magát, vagy mi?

G. Aha szóval derogál az hogy a nőnek jobb autója van mint neked, mert ez aztán annyira qurva fontos.

H. Attól hogy valaki ilyet szed, az nem jelenti azt hogy gyogyós.

I. Na ezt értem. De még mindig ott van a lehetőség hogy csak ékszerként hordja.

okt. 30. 10:23
 17/31 anonim ***** válasza:
C, D, H
okt. 30. 10:30
 18/31 anonim ***** válasza:

"Jobb lenne abban az esetben ha kezelés nélkül maradna, pedig jó lenne ha szedné??"

Szedje nyugodtan, nem ítélem el, de párkapcsolatot nem akarok olyannal, akinek ilyen problémái vannak.

okt. 30. 10:32
 19/31 anonim ***** válasza:

"az elektromos cigivel mi a baj? Annak nincs szaga."

Ezt szerintem csak a dohányosok hiszik. Engem rohadtul zavar az elektromos cigi.

okt. 30. 10:33
 20/31 anonim ***** válasza:

16#

Dehogynem, annak is van szaga

okt. 30. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!