Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi az a szint ami már férfiatlan a férfitól?
Amikor segit nektek a házimunkában.
Járok egy coachoz ő mondta azt hogy ennyit segítek hogy szinte már én csinálom a házimunkát, hogy lehet nem tartja férfiasnak a barátnőm. Ilyen lehet?- mert ha meg nem csinálom meg akkor szóvá teszi
Van egy ismerősöm, 35 éves férfi. Őt nagyon férfiatlannak tartom. Nem mer nőkkel ismerkedni. A minimálbéres munkahelye mellett rengeteg szabadideje van, amit az internet mellett tölt el, depizik. Nem tud főzni magának egy egyszerű ételt sem. Anyjával él. Nem vezet autót. Nem végez el a ház körül se fizikai munkát. De bent női munkát is alig. Nem edzi magát, semmi izom rajta.
Na az ilyen az tényleg férfiatlan. Még nőnek se lenne jó.
Nem “segít”. Ő is ott lakik, neki is ugyanannyira dolga a háztartás mint nekem.
Az a “férfiatlan” ha egy gyufaszálat nem tesz keresztbe, hanem ki kell szolgálni mint egy kisbabát.
Te valamit nagyon keversz. Feminista vagyok, nekem az az alap hogy mindketten dolgozunk és mindketten csináljuk a házimunkát egyenrangú partnerekként.
15
Drága #15. Ha már a nőket szeretnéd lehúzni megint, akkor legalább légy tisztában azokkal a szavakkal, amelyeket használsz. A feminizmus és az eltartás sehogyan sem passzol egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!