Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mi az a szint ami már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi az a szint ami már férfiatlan a férfitól?

Figyelt kérdés

Amikor segit nektek a házimunkában.

Járok egy coachoz ő mondta azt hogy ennyit segítek hogy szinte már én csinálom a házimunkát, hogy lehet nem tartja férfiasnak a barátnőm. Ilyen lehet?- mert ha meg nem csinálom meg akkor szóvá teszi

okt. 29. 21:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%

Van egy ismerősöm, 35 éves férfi. Őt nagyon férfiatlannak tartom. Nem mer nőkkel ismerkedni. A minimálbéres munkahelye mellett rengeteg szabadideje van, amit az internet mellett tölt el, depizik. Nem tud főzni magának egy egyszerű ételt sem. Anyjával él. Nem vezet autót. Nem végez el a ház körül se fizikai munkát. De bent női munkát is alig. Nem edzi magát, semmi izom rajta.

Na az ilyen az tényleg férfiatlan. Még nőnek se lenne jó.

okt. 30. 03:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
És te ezért fizetsz annak a "coach"-nak?
okt. 30. 07:52
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Nem “segít”. Ő is ott lakik, neki is ugyanannyira dolga a háztartás mint nekem.

Az a “férfiatlan” ha egy gyufaszálat nem tesz keresztbe, hanem ki kell szolgálni mint egy kisbabát.

okt. 30. 08:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Nemrég szakítottam az exemmel. Nem ez volt a fő ok, de azért azt is sérelmeztem, hogy bszik bármit is csinálni otthon (főzésen és bevásárláson kívül, ezt megadom, de abban mindig segítettem neki)
okt. 30. 08:09
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
Attól függ, hogy egy nővel vagy egy feministával vagy együtt. A feministák azt várják el, hogy az összes házimunkát te csináld, na meg persze tartsd is el őket mellette.
okt. 30. 08:13
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

Te valamit nagyon keversz. Feminista vagyok, nekem az az alap hogy mindketten dolgozunk és mindketten csináljuk a házimunkát egyenrangú partnerekként.

okt. 30. 08:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az férfiatlan ha valaki azt hiszi attól lesz kevesebb ha rongyot fog a kezébe.
okt. 30. 09:58
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
#16 a 15os azt se tudja mi mit jelent, csak hibáztatni kell valakit a saját sikertelensege miatt. Megbantotta valaki és most frusztrált.
okt. 30. 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

15

Drága #15. Ha már a nőket szeretnéd lehúzni megint, akkor legalább légy tisztában azokkal a szavakkal, amelyeket használsz. A feminizmus és az eltartás sehogyan sem passzol egymáshoz.

okt. 30. 23:55
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem. A feminizmus sosem az egyenjogúságról szólt, hanem minél több előjogról a nőknek, és minél nagyobb diszkriminációról a férfiaknak.
okt. 31. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!