Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne szégyelljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne szégyelljem azt hogy férfiatlan vagyok? 30F

Figyelt kérdés
Nem szeretek eljárni társaságba, illetve a magánéletemről beszélni mert szégyellem a helyzetemet. Először is alacsony keresetű vagyok, nincs saját ingatlanom, albérletet is nagyon neccesen tudnék kifizetni. Nincs jogsim se, nincs autóm, amire a legtöbb ember azonnal felhúzza a szemöldökét ha megtudja. Nem vonz a vezetés, ezért nem is próbálkoztam a jogsival. Nem vagyok műszaki beállítottságú sem, sokat tudok bambáskodni olyan helyzetekben amikor valami szerszámot kell használni vagy valamit mérni, ellenőrizni, szerelni, javítani stb kell. Szóval ilyen nagyon elvont, magamnak való, körülményes, motiválatlan ember vagyok.
szept. 3. 16:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
De csak van olyan, ami pozitív benned, azt kell kiemelni. Egyébként ezeken a dolgokon lehet változtatni, ha neked az önbizalmat adna.
szept. 3. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el önmagad és ami érdekel azzal foglalkozz!
szept. 3. 16:05
 3/15 anonim ***** válasza:
41%

Kiver a víz a "férfiatlan" szótól.

Teljesen magyartalan, márpedig ez utóbbi egy értelmes szó.

Nem férfias, így írd már, kérlek alássan.

szept. 3. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
#3 Van erre jobb szó is, a töketlen.
szept. 3. 16:50
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Helyedben változásért tennék, hogy talpraesettebb legyek az életben. Minden amit megtanulsz, annyival többet érsz. Ismerősöm 30 évesen kezdett mérnöki szakmát, nem vagy teljesen elkésve ha hajlandó vagy cselekedni.

Egy pszichológust mindenképp javasolnék, mert elsősorban fejedben van gát.

szept. 3. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
42%

Ne küldjük már mérnöknek meg kőművesnek vagy villanyszerelőnek ha nem érdekli, nem ettől lesz férfias és nem is az autótól. Azt csináld ami érdekel, majd ha szerelni kell valamit kifizeted mint sokan mások, téged is fizessenek ki jól azért amihez értesz akkor nincs gond.

Üdv egy villamosmérnök férfi

szept. 3. 17:59
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Egy művészlékekkel kijönnél, azok nálad is szerencsétlenebbek.
szept. 3. 18:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt vedd eszre, amiben jo vagy, es ne azt, amiben nem.
szept. 3. 18:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Amúgy az a vicc hogy van mérnöki diplomám, de nem is érdekel az a szakterület és nulla gyakorlati tudásom van benne. Matekból nagyon jó voltam, az a része könnyen ment, a műszaki részét meg magoltam hogy átmenjek a vizsgákon. Ja meg ehhez a szakmához jogsi alap lenne. 6 éve végeztem és azóta hozzá se szagoltam.
szept. 3. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Jogsi nelkul nem dolgozhatsz mernokkent, vagy nem ott. Nem baj. Ugysem erdekel.

Akkor csinalj mast.

szept. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!