Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne szégyelljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne szégyelljem azt hogy férfiatlan vagyok? 30F

Figyelt kérdés
Nem szeretek eljárni társaságba, illetve a magánéletemről beszélni mert szégyellem a helyzetemet. Először is alacsony keresetű vagyok, nincs saját ingatlanom, albérletet is nagyon neccesen tudnék kifizetni. Nincs jogsim se, nincs autóm, amire a legtöbb ember azonnal felhúzza a szemöldökét ha megtudja. Nem vonz a vezetés, ezért nem is próbálkoztam a jogsival. Nem vagyok műszaki beállítottságú sem, sokat tudok bambáskodni olyan helyzetekben amikor valami szerszámot kell használni vagy valamit mérni, ellenőrizni, szerelni, javítani stb kell. Szóval ilyen nagyon elvont, magamnak való, körülményes, motiválatlan ember vagyok.
szept. 3. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6os!!!Írta hogy alacsony keresetü, tehát egy jó szakembert nem biztos meg tud fizetni. Egy kókler meg aki leveszi róla, hogy nem ért a műszaki dolgokhoz 2napig csinál fél napos munkát.

Nem értem miért párkapcsolati problémákba kerűlt a kérdés. De mondjuk azért egy nő minimális müszaki tudást elvár.

szept. 3. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Ez nem is azért fontos, hogy elvárja egy nő. A mai világban, ha nem.leresel baromi jól legalább érts mindenhez olyan szinten, hogy ne szopasson minden "szakember" orrba-szájba. Nem azt mondom, vannak jó szakemberek. De sok a kókler, lehúzós.
szept. 3. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem keresel* sorry
szept. 3. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
#12es ez a 22es csapdája mert akkor keresel jól ha valamihez eléggé értel. Egy plasztikai sebésztől nem várjuk el, hogy vakoljon, na de 2 jó csöcsöt tudjon faragni.
szept. 3. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Nyilván, de a plasztikai sebész nem esik abba a kategóriába akiről szó volt. :D Az keres annyit, hogy ne keljen mással foglalkozni.
szept. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!