Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az incelséget lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelséget lehetséges elhagyni?

Figyelt kérdés

A téma engem nem igazán érint, mert volt több barátnőm is, de elképzeltem, hogy milyen lehet annak, aki mondjuk 30 évesen egy nőnek sem fogta még meg a kezét.

Sokan elmondják ilyenkor, hogy az ember változtasson. De vajon tényleg lehetséges változtatni?

A téma úgy jött fel nálam, hogy hosszú kihagyás után folytatom a gimnáziumot estin. Már jövőre érettségizek.

Azonban nekem van egy nagy mumus, ez pedig a matematika. Annyira belém van gyökerezve az, hogy ehhez én nem értek, ehhez én hülye vagyok, hogy még az olyan feladatokat sem tudom megoldani, amiről magam is tudom, hogy egyszerű. Egyáltalán, semmi önbizalmam sincs a témához. Akkor sincs, ha esetleg mégis megvan a képességem hozzá. Egy esetleges siker sem változtatna, mert úgy könyvelném el, hogy szerencsém volt. És itt jön az, amiért a kérdést feltettem.

Fog ez változni valaha nálam?

Feltehetően nem. Én már örökre így maradok.

Akkor vajon azok a pasik, akiknek a csajozás a mumus, akiknek egész életükben gondjuk volt vele, változhatnak?

Mondani könnyű, hogy igen.

De valójában...?

okt. 29. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Ők nem akarnak változtatni,így nem is lesz változás.

Rengeteg csúnya, szegény ember van kapcsolatban de az incelek ennek ellenére nem látják hogy a nőgyűlöletük miatt vannak egyedül.

okt. 29. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy nem akarnak változtatni.

Ha ők ugyanazt élik át, mint én a matekkal, akkor értem a dolgot.

Mai nap is hisztiztem felnőtt létemre, hogy mennyire utálom ezt a tantárgyat, bizony, még a könnyem is eleredt.

okt. 29. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradandó lelki seb marad akkor is, ha valakinek végül sikerül egy kapcsolatot összehozni. Lehet egy boldog kapcsolatuk, ha úgy alakul, de sosem lesznek sikeres csajozok.

Pl benem elég nagy fokú önbizalomhiány, és öngyűlölet van, persze lehet változtatni dolgokon, sok mindent tudok tenni, hogy javuljon az életminőségem, de normális sosem leszek.

okt. 29. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:

A nőkkel kapcsolatban bennem is van lelki seb. De más jellegű, engem a szakítások viseltek meg.

De ez annyira màr nem érdekel.

okt. 29. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem az állapotuk a problémás, hanem hogy egy szubkultúrát alkotnak, amiben folyamatosan dagonyáznak. Egy egész univerzumot teremtettek, kidolgozták, stb. Külföldön ez már van, ahol kvázi politikai mozgalomként létezik. Szóval, aki már ide eljutott, az nem azért incel, mert nincs barátnője, hanem mert egy közösséghez tartozik, amit valójában már nagyon is jól megszokott, így ott előbb-utóbb szépen betokosodik.
okt. 29. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, vannak ex-incelek, redditen sokan leírják, hogy léptek ki ebből.
okt. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!