Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek a szebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a szebb, kedves, visszafogottabb, társaságkerülő, vagy a rondább, vasalthajú, bunkó, diszkópatkány fiú kéne inkább?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 21:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a kidolgozott test, ápoltság, az igényes ing (nem a kockás szarok tré anyagból), a nagy baráti kör, a lazaság, és a jó humor, jó mozgás, DJ múlt, tapasztalat a lányokkal miért elítélendő, talán mert te nem rendelkezel ezekkel?

Ja igen, nem vasalom a hajam, de "diszkópatkány" vagyok...

2010. nov. 6. 20:01
 32/36 A kérdező kommentje:

Nagy baráti kör- Persze, azok csak olyan látszat barátok, akik csak akkor tartanak jófejnek, ha buli van. Ha már nem te leszel a menő csávó azonnal leszakadnak rólad. Ennél sokkal többet ér az én 1-2 igaz barátom, akik nem azér vannak velem, mer én vagyok az aktuális menő csávó.

Tapasztalat lányokkal- Fogadjunk, hogy eddig csak ilyen nagyképű p*csa barátnőid voltak, akik szintén csak azért voltak veled, mert menő vagy, nem azért, mert szerettek. Neked esélyed sincs normális csajt, normális barátokat találni, ha diszkópatkány vagy.

2010. nov. 7. 11:40
 33/36 anonim ***** válasza:

Annyira jó, hogy anélkül elítélsz, hogy ismernél, nem, nem azért barátkoznak velem, mert én vagyok a menő csávó, és én sem azért velük, mert ők a menő csávók...

Az pedig, hogy ki miért van velem, az egyéni dolog... És ilyen idős korban kvára leszarom. És szerintem nekem jobb, ha van valaki, akivel elvagyok, mint az, hogy mittomén 20 évesen semmi tapasztalatom, és wowozok....

2010. nov. 7. 15:35
 34/36 A kérdező kommentje:
Figyelj, honnan veszed, hogy nekem nincs semmi tapasztalatom? Csak ki vagyok borulva, hogy nem sikerül normális csajt találnom, mert én 20 évesen már vágyom arra, hogy legyen 1 csaj aki tényleg szeret és nem idióta k*rva, aki azt hazudja, hogy szeret, közben b*sz át folyamatosan. Ebből a szempontból irigyellek, hogy ilyen lazán fogod fel az egészet...
2010. nov. 7. 21:42
 35/36 anonim ***** válasza:
Különfélék az emberek. De jó és rossz között mindenki maga választ. És mindennek lesz következménye. Csak ennek kevesen vannak tudatában.
2012. febr. 22. 10:20
 36/36 anonim ***** válasza:

Haver előbb fogadd el magad.

Eddig én is görcsösen akartam egy barátnőt erőltettem fűvel-fával, rondának gondoltam magam, most már nem görcsölök, és azon vagyok, hogy minél jobban érezzem magam a bőrömben. Hidd el hogy van rengeteg dolog a nőkön kívül amire lehet koncentrálni. Ja és nekem sem volt barátnőm még évesen, csak rájöttem h a nő nem minden...

2012. febr. 22. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!