Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a szebb, kedves, visszafogottabb, társaságkerülő, vagy a rondább, vasalthajú, bunkó, diszkópatkány fiú kéne inkább?
Újabb ellenpélda jelen. :D
Én 18L vagyok, és az arany középútra hajtok. :)
Ami persze igen ritkaság, mert általában az a probléma, h vagy nagyon kis visszafogott, de nagyon kedves a fiú, vagy pedig nagyon rámenős, és nem törődöm típus...és én nem bírom a tutyimutyikat =D, inkább az igazi pasis pasikat, viszont közülük meg nagyon kevés az olyan, aki "állatkodni" is tud, és emelett kedves is.
Na ilyen kevés van! Kár....pedig állítólag sokan vágynak egy kedves szolid lányra...
megkövezhettek érte, de én pl. kifejezetten vonzódom az olyanokhoz, akik "nem kedvesek" hozzám, szóval olyasvalaki, aki tud irányítani... ez most kicsit úgy tűnhet mintha mazochista lennék, de nem nem vagyok az, csak túlságosan energikus és hiperaktív, ezért szeretem az olyan "pasikat" akik le tudnak állítani
viszont a diszkópatkányokat utálom
nekem bejönnek a vasalthajú gyerekek... de ne legyen bunkóó se diszkópatkány meg persze azért ronda se...
15/L
nos nekem szerencsére a barátomra az első igaz:)
nem társaságkerülő csak megvan a saját köre és kész:D
de a magánéletbe pont nem visszahúzódó:P
én imádom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!