Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek a szebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a szebb, kedves, visszafogottabb, társaságkerülő, vagy a rondább, vasalthajú, bunkó, diszkópatkány fiú kéne inkább?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 21:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
És képes voltál ezt a kérdést feltenni? (-.-') Az első!!! De te a másodikra hajtasz... Bakker...
2010. nov. 6. 18:28
 22/36 anonim ***** válasza:

Újabb ellenpélda jelen. :D

Én 18L vagyok, és az arany középútra hajtok. :)

Ami persze igen ritkaság, mert általában az a probléma, h vagy nagyon kis visszafogott, de nagyon kedves a fiú, vagy pedig nagyon rámenős, és nem törődöm típus...és én nem bírom a tutyimutyikat =D, inkább az igazi pasis pasikat, viszont közülük meg nagyon kevés az olyan, aki "állatkodni" is tud, és emelett kedves is.

Na ilyen kevés van! Kár....pedig állítólag sokan vágynak egy kedves szolid lányra...

2010. nov. 6. 18:48
 23/36 anonim ***** válasza:

megkövezhettek érte, de én pl. kifejezetten vonzódom az olyanokhoz, akik "nem kedvesek" hozzám, szóval olyasvalaki, aki tud irányítani... ez most kicsit úgy tűnhet mintha mazochista lennék, de nem nem vagyok az, csak túlságosan energikus és hiperaktív, ezért szeretem az olyan "pasikat" akik le tudnak állítani

viszont a diszkópatkányokat utálom

2010. nov. 6. 18:51
 24/36 anonim válasza:

nekem bejönnek a vasalthajú gyerekek... de ne legyen bunkóó se diszkópatkány meg persze azért ronda se...

15/L

2010. nov. 6. 18:55
 25/36 anonim ***** válasza:
Az intelligens rosszfiú a nyerő. Hála Istennek, én afelé konvergálok.
2010. nov. 6. 19:04
 26/36 anonim ***** válasza:
hát igen én az első vagyok,emiatt sincs barátnőm egy éve.
2010. nov. 6. 19:05
 27/36 anonim ***** válasza:
az intelligens rosszfiúkban van valami vonzó, nem tudom konkrétan mi, de olyanok mint a mérgező virágok xD
2010. nov. 6. 19:22
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy nem csak ezzel a két véglettel találkozom. Sokkal fontosabb sztm, h passzoljunk. Ha én is egy nyávogós vasalthajó plázacica vok, lehet,h h a bunkó DP kéne. Ha konszolidált érett nő vok, lehet, h az első.
2010. nov. 6. 19:25
 29/36 anonim ***** válasza:
és mi vagy?
2010. nov. 6. 19:31
 30/36 anonim válasza:

nos nekem szerencsére a barátomra az első igaz:)

nem társaságkerülő csak megvan a saját köre és kész:D

de a magánéletbe pont nem visszahúzódó:P

én imádom:P

2010. nov. 6. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!