Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A femcelek és incelek között ennyi lenne a különbség?
A femcelek is totál frusztráltak, amiért nem kaphatnak top chad alfahím pasikát, fröcsögnek a neten, gyűlölködnek stb. Csak ők felépítenek hazugságból egy homlokzatot, miszerint "igazából boldog vagyok egyedül, nem kellenek nekem a selejt pasikák".
Míg az incelek legalább őszintén felvállalják, hogy szenvednek a szexhiánytól meg az elutasításoktól.
"nekem ez jár" típusú agyonkényeztetett emberkék, nemtől függetlenül, beteges egoizmussal.
Egy papírlapot nem tolnak arrébb a párkapcsolatban, de elvárás az toronymagasan.
A párkapcsolat alapjaival nincsenek tisztában, amit esetleg beletesznek, azt is főnyeremények kell gondolni a másik részéről.
És ezek osztogatnak párkapcsolati tanácsokat....
Femcel vagyok, én sosem kamuzok ilyeneket, sőt, ki is szoktam állni az ellen (is), amikor érzéketlenül elbagatellizálják a szex- és intimitásnélküliség és tartós/örök egyedüllét problémáját.
"Top chad alfahím pasika" jobb is, hogy nem jut, csak feszengenék, görcsölnék mellette. De az, hogy tényleg csak valami selejt jutna, valóban nem elfogadható és frusztráló számomra. A sikertelen férfiak is így lennének vele (jogosan! kivéve, ha ők is hasonlóak), ha jutna ugyan valaki, de az 155-160 cm-hez >120 kg lenne, feje egy hányás, lehetőleg kisebbségi is, de mindenképp analfabéta, cigi alap, pia is, koszosság és szag is stb. Annyi csak, hogy mivel hagyományosan a férfié a kezdeményező szerep, így ők ilyen nőnél természetesen be sem próbálkoznak, a radaron sincs náluk, nálunk viszont az ilyen férfiak időnként igen (bár nálam kb. mióta "megöregedtem" [30+], már ők sem - persze nem is hiányzik).
Ki a fém el?
Aki feminista?
Mégis van egy több diplomás jól kereső férjem, szóval én biztosan nem epekedek semmilyen chad után.....
2es
Én 20 évesen alig vártam h 30 legyek hogy végre ne zaklasson mindenféle torz csúnya cigány vagy dagadt vagy fogatlan stb pasi.
De, még mindig.....
Még mindig bepróbálkoznak. Szerintem nem küldöm el őket határozottan a pcsába, mindenkivel kedves vagyok, ezért ragadnak rám az alja palik. Tényleg azt hiszik hogy lehet valami.
Ja és férjem van, csak ugye nem tartják tiszteletben. Mondjuk a primitív emberekre ez jellemző.
Most ez lesz itt az új módi? A csajok azt írják hogy annyira nem lételemük a kapcsolat/bszás mint az inceleknek, és elvannak egyedül is, szóval erre az lesz új hárítás az lesz, hogy "hazudsz!! hazug vagy és én ezerszer jobb vagyok nálad, mert én legalább felvállalom hogy meghalok kapcsolat/bszás nélkül!!"
Király..
"az incelek viszont szó szerint egyetlen nőnek sem kellenek"
Dehogynem. Eltarthatod egy cigányasszony gyerekeit, biztos kapsz valamit cserébe. Ja, hogy válogatsz?
9: Erről van szó!
"Mondom", csak annyi a különbség, hogy náluk a radaron sincs az a selejt kategória, ami nálunk bepróbálkozik. Ők nem mennek nyomulni a selejt nőkre, hozzánk viszont jönnek a selejt férfiak. Ebből kifolyólag ők állíthatják, hogy egy nőnek sem kellenek, miközben ránk lehet mutogatni, hogy de hát nálunk van, aki próbálkozik, úgyhogy kellünk, csak fene a válogatós pofánkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!