Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresett meg újra?
Volt egy barátságból szeretői viszonyba forduló kapcsolatom,amit kb. 4 évig húztunk,de végül én vetettem neki véget, amit nem bánok, ideje volt lezárni, ő kevésbé örült ennek, letiltott mindenhol.
A részletekről annyit, hogy én egyedül voltam, egy hosszabb kapcsolatból kilépve, nem akartam kapcsolatot, így volt kényelmes, még ha nem is vagyok rá büszke, neki kapcsolata volt, bár sokat veszekedtek, de idővel komolyabb lett a kapcsolat,eljegyzés,házasság. Lettek volna gyermekek is,tudtommal kettő, de végül eü okok miatt nem lettek sajnos.
Mindketten új munkahelyre kerültünk, én ezt egy új kezdetnek vettem, és mielőtt elkeztük volna az új munkánkat, én lezártam vele a dolgot, ő erre bevalotta,hogy engem szeret,de gyáva lépni,majd letiltott lassan 1,5 éve.
Azóta kapcsolatban vagyok,az új munkahelyemen megismertem valakit, nemrég költöztünk össze. A napokban láttam egy üzenetküldési engedélyt, ahol a volt szeretőm írt, hogy fel akarja venni velem a kapcsolatot, fontos dologról akar beszélni velem. Nem reagáltam rá, de megnéztem az ő és a párja fiókját, feloldották a tiltást, és láttam, hogy lekerültek a közös tartalmak, az is, hogy házasok lennének, nem tudom mi történt, emiatt írt-e rám,vagy azért mert meglátta, hogy azóta nekem lett valakim?
Mindenesetre nem írtam vissza neki, a párom miatt sem, csak töröltem az üzenetet, bár a kíváncsiság bennem van, hogy alakult az ő sorsuk, de jobb nem feszegetni a múltat. Lehet úgy volt vele, hogy nincs ló, jó a szamár is, de ezzel már régen elkésett.
Ha ennyire nem érdekel, akkor minek írod ki a kérdést? Na ugye.
Beszélj vele, ha még maradt benned bármi érzés, tüske. Lehet ez kell, hogy tovább tudj lépni teljesen.
Tudod kinek hazudj!
Ha nem érdekelne, nem érdekelne, miért írt neked, és nem írnál ki rá kérdést kisesszével, magyarázkodással! Csak azt érdekli, hogy miért ír a pasi, akinek az önérzete valamit kompenzálni akar végre, most hogy figyelne rá az adott ember! Nem kell tagadni.
Lehet szerelmes volt beléd, vagy azt hiszi, most is az, és most hogy a csaja kidobta, keresi a legutóbbi embert, akivel valami boldogságféle volt.... És akkor most mi van? Ez téged nem érdekelne, ha szerelmes lennél a párodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!