Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresett meg újra?
Volt egy barátságból szeretői viszonyba forduló kapcsolatom,amit kb. 4 évig húztunk,de végül én vetettem neki véget, amit nem bánok, ideje volt lezárni, ő kevésbé örült ennek, letiltott mindenhol.
A részletekről annyit, hogy én egyedül voltam, egy hosszabb kapcsolatból kilépve, nem akartam kapcsolatot, így volt kényelmes, még ha nem is vagyok rá büszke, neki kapcsolata volt, bár sokat veszekedtek, de idővel komolyabb lett a kapcsolat,eljegyzés,házasság. Lettek volna gyermekek is,tudtommal kettő, de végül eü okok miatt nem lettek sajnos.
Mindketten új munkahelyre kerültünk, én ezt egy új kezdetnek vettem, és mielőtt elkeztük volna az új munkánkat, én lezártam vele a dolgot, ő erre bevalotta,hogy engem szeret,de gyáva lépni,majd letiltott lassan 1,5 éve.
Azóta kapcsolatban vagyok,az új munkahelyemen megismertem valakit, nemrég költöztünk össze. A napokban láttam egy üzenetküldési engedélyt, ahol a volt szeretőm írt, hogy fel akarja venni velem a kapcsolatot, fontos dologról akar beszélni velem. Nem reagáltam rá, de megnéztem az ő és a párja fiókját, feloldották a tiltást, és láttam, hogy lekerültek a közös tartalmak, az is, hogy házasok lennének, nem tudom mi történt, emiatt írt-e rám,vagy azért mert meglátta, hogy azóta nekem lett valakim?
Mindenesetre nem írtam vissza neki, a párom miatt sem, csak töröltem az üzenetet, bár a kíváncsiság bennem van, hogy alakult az ő sorsuk, de jobb nem feszegetni a múltat. Lehet úgy volt vele, hogy nincs ló, jó a szamár is, de ezzel már régen elkésett.
Ha régen elkésett akkor miért írod, hogy nem akartál tőle semmit? Én nagyon úgy látom, hogy benned van a tüske mivel nem hagyta el a párját, de mivel nemcsak kíváncsi vagy rá fogsz keresni és oda juttok, hogy megint szeretők lesztek "csak" a változatosság kedvéért te leszel hűtlen és nem ő.
Hiszen aki képes szerető lenni, nincs tekintettel a szerető párjára az a saját párjára se lesz és aki képes megcsalni a párját az szintén beáll szemrebbenés nélkül szeretőnek. Nincs bennetek egy darab tartás sem, gerinctelen férgek vagytok mindketten. Az is biztos hogy soha az életben senki oldalán nem lesztek boldogak igazán ugyanis az önbecsülés hiányában nem szeretitek, tisztelitek magatokat és így nyilvánvalóan másokat sem tudtok. Ráadásul mindig bennetek lesz, hogy vajon a partnerjeitek mikor lesz hűtlen.
Ez az egész kérdés sokkal inkább mutatja meg a te motivációdat mint az övét.
Engem is kereset már meg a volt párom mégsem éreztem késztetést, hogy erről kérdést írjak a gyakorira, pedig elég gyakran használom.
Egyszerűen azért mert hidegen hagyott a dolog.
Rád írt valaki akihez 4 évig így vagy úgy de közöd volt.
Te még arra sem vetted a fáradtságot, hogy megnézd és visszaírj, hogy neharagudj de boldog párkapcsolatban élek és nincs miről beszélnem veled.
Valószínűleg most kicsit azt várod, hogy ő legyen abban a helyzetben amiben te voltál anno.
Hogy ő miért írt, nem tudni. Több oka lehet.
Ezt csak ő tudhatja. Én mondjuk szívesen meghallgatom mi történt egy régi barátommal (vagy szerető, teljesen mindegy), de csak azért, mert tudom hogy mint férfi már nem tudna rám hatni, de mint ember érdekel.
Rád viszont ő hat. Es azért dilemmázol most itt ennyit, mert nagyon is szeretnél újra vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!