Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek mennyire számít társkeresés szempontjából hogy egy férfinek mennyi a keresete?
Szóval elég jó munkahelyem van, a keresetem is bőven felfelé húzza az átlagot. A barátaim / ismerőseim előszeretettel megosztják ezeket az információkat (hogy szebben fogalmazzak). Egész jól el is vannak ezen a téren, bár hosszabb kapcsolata még csak egyiknek volt. Én alapvetően nem szeretek kitűnni ezzel, nem veszem meg a legújabb iphont mikor kijön, nem csak méregdrága ruhákban pózolok a képeimen stb. Szóval nem igazán szeretnék olyanba belefutni, akinek csak ez miatt vagyok szimpatikus. Régebben volt már 1-2 ilyen kapcsolatom, de egyiket sem nevezném komolynak. Hosszú távú komoly kapcsolatot keresnék, de kb így esélytelennek érzem. Manapság férfiként tényleg nem lehet érvényesülni, csak ha felvágsz ilyen dolgokkal? Sajnos a szabadidőmbe nem sokszor fér bele, hogy olyen helyekre mászkáljak, ahol személyesen is ismerkedni tudnék. Inkább a megszokott baráti körrel szervezünk programokat. Így online is megpróbálkoztam, már vagy fél éve nem igazán járok sikerrel.
Szóval mennyire számítanak nektek az anyagiak? Így esélytelen? Vagy legyek türelmes és előbb utóbb találni fogok valakit, akit nem ez a része vonz bennem?
Miért pózolsz képeken? Modellnek készülsz? Vagy kinek akarsz ennyire megfelelni? Csak érdekel, mert a felét elolvastam és eddig minden mondatodból többszörösen valami megfelelési kényszeres illetőre utaló jelek vannak, ami nem igen vonzó senkinek se.
Alapból a kérdést sem értem.. Egy középosztálybeli férfi és nő is összejöhet vagyonosabb illetővel, sőt szegényebbel is, meg szegényebb is vagyonosabbal, ide-oda, mi ez a sok sz*r, amivel az internet népe átmosta az agyadat és te önszántadból bevetted?
Tényleg agyhalottak által kitalált szabályok szerint szeretnél párt találni magadnak? :)
Meg miért ez a téma nálad? Megismersz valakit és rögtön a zsebedbe turkálnak? Ha igen, akkor nem megfelelő emberekkel ismerkedsz és veled van a gond, hogy ilyenekkel kezdesz.
Bírom, hogy te nyúlsz mellé, de azért beleírod többször is enyhén utalgatva, hogy a nők nagyrészét az érdekli, ami a pénztárcádban van... Az ilyen típusú embert már csak az teszi nyomorultabbá, ha bebeszéli magának, hogy a gatyában lévő dolgok miatt sem ismerkedik vele senki.
Tessék a kérdésedre a válasz:
-Van akinek számít. Meglepő igaz?
-Van akinek valami minimális elvárása van, pld keressen annyit, mint ő nőként vagy valamivel többet.
-Van aki meg magasról tesz rá.
Az nem fog függni a válaszunktól, hogy milyen típusú emberrel beszélgetsz és ismerkedsz , így nem is értem a kérdésed milétét.
Ha meg ismerkedni akarsz az oldalon, akkor meg írd ki azt.
Mert ez inkább hajaz egy felhívásra, hogy halihó hölgyek, itt vagyok átlagnál magas keresettel egyedülállóként.
Ha ez a helyzet, akkor írd ki őszintén, szeretnél ismerkedni itt és ne köntörfalaz. Megjegyzem, hogy itt is te hoztad fel a pénz témát, így megint csak megemlíteném, hogy talán nem a nőkkel van a gond, hanem a fejedben ment félre valami nagyon mellékútra..
25F
Építő kritikát adtam, ha sértő volt, akkor az azért van, mert nyers vagyok, ami leginkább bunkónak tűnik...
Elolvastam végig.
Fejtegettem is az okokat neked, hiszen ezeket mind neked kell megválaszolnod és nem idegeneknek, ha eljutsz erre a szintre majd találsz nőt úgy, hogy nem is kell keresned.
Egyik legalapvetőbb dolog, amit egy gyermeknek megkell tanulnia az az önreflexió.
Ez nálad kimaradt, ezért várod kivülről a megmondókat.
Ha magadba mélyednél, akkor tudnád a választ és azt is, hogy esetlegesen TE hol hibázol, hiszen azon tudsz változtatni és nem a nőkön, akikkel ismerkedsz.
Nálam nem igazán számít. Az az ő pénze, én pedig nem vagyok rászorulva más pénzére, van saját keresetem.
Sokkal inkább számít, hogy milyen ember, van-e bennünk közös, intelligens-e és hogy külsőre bejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!