Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook mennyire hatékony társkeresés szempontjából?
Éppen most írt rám egy nagyon jó pasi.
Örülök neki :)
Szóval hatékony!
Én nem szeretem ha idegenek irkálnak rám.
De ha mégis akkor ne úgy ,hogy szia szép a szemed hercegnő szeretnék ismerkedni veled hanem megnézhetné az illető a képeim és valami személyesebbet írhatna.
Általában ha egy városban vagy iskolában vagyok valakivel akkor válaszolok de idegeneknek nem.
Amúgy meg ciki. Élőbe kell ismerkedni.
Ha félsz leszólítani egy lányt akkor igen egyedűl maradsz .Valószínűleg. a facebbook nem igazán személyes. Én legalábbis jobban megjegezném azt ha valaki odajönne hozzám valamivel mint ,hogyha rám írna h szia mizu.
Csak próbálkozz. Ismerkedj.Barátkozz úgy több lányt is megismersz és lehet lesz olyan lány aki örülne ha a párja lennél vagy ha a barátnőjét megismernéd.
A lányok szeretnek kerítőnőse játszani.
De amúgy. Ha az élőben való ismerkedéstől irtózol. Akkor a 3 közül még mindig a legjobb lehetőség a facebook.
Mivel a legtöbb rendes lány nem regisztrál ilyen appokra.
Tinderen a legtöbb pasi csak alkalmi kapcsolatot keres így neked megmaradnának azok a lányok akik komolyan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!