Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a lánynak?
Tegnap megtaláltam facebookon egy lányt, akit már régóta ismerek. Nem nagy ismerettség, csak köszönőviszony. Már kb 4 éve nem találkoztunk, de tegnapelőtt láttam a városban, és lehet, hogy már meg sem ismer.
Az a lényeg, hogy ez a lány régebben tetszett nekem (kb 4 éve), és ez eszembe jutott, mikor megláttam.
Az a gond, hogy majdnem szó szerint semmit nem tudok róla. Csak annyit, hogy mi a neve, meg, hogy hova jár iskolába. Semmi mást.
Szeretném kérni a segítségeteket, mert sok lánynál próbálkoztam, de szóra sem méltattak.
Azért írtam ki a kérdést, mert biztos, hogy vannak itt nálam szerencsésebbek, és tőlük szeretnék tanácsot kérni.
Bocsánat, ha hosszú lett, meg ha kicsit értelmetlen, de nem vagyok a szavak embere, és siettem.
Előre is köszi a válaszokat.
Ezzel jól elkezdeni: hova jár iskolába..
Kicsit érdeklődj iránta, nyugodtan tedd szóvá hogy tegnap láttad - ez által megkérdezhetnéd hogy hová ment és hasonló.
Szia! :)
Velem ugyanez volt a helyzet, mint veled pár éve, csak egy pasival. Én bejelöltem ismerősnek, először mindenét lájkolgattam meg bekövettem Instán, sokáig tartott, mire leesett neki, aztán egyszer hirtelen elkezdte viszonozni. Én felköszöntöttem a szülinapján meg ő is engem, és a szülinap ürügyén elegyedtünk szóba. Ha nincs sokára a szülinapja, talán te is megpróbálhatnád ezt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!