Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a lánynak?

Figyelt kérdés

Tegnap megtaláltam facebookon egy lányt, akit már régóta ismerek. Nem nagy ismerettség, csak köszönőviszony. Már kb 4 éve nem találkoztunk, de tegnapelőtt láttam a városban, és lehet, hogy már meg sem ismer.

Az a lényeg, hogy ez a lány régebben tetszett nekem (kb 4 éve), és ez eszembe jutott, mikor megláttam.

Az a gond, hogy majdnem szó szerint semmit nem tudok róla. Csak annyit, hogy mi a neve, meg, hogy hova jár iskolába. Semmi mást.

Szeretném kérni a segítségeteket, mert sok lánynál próbálkoztam, de szóra sem méltattak.

Azért írtam ki a kérdést, mert biztos, hogy vannak itt nálam szerencsésebbek, és tőlük szeretnék tanácsot kérni.

Bocsánat, ha hosszú lett, meg ha kicsit értelmetlen, de nem vagyok a szavak embere, és siettem.

Előre is köszi a válaszokat.

2019. márc. 7. 19:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy 18 éves vagyok.
2019. márc. 7. 20:00
 2/7 anonim válasza:

Ezzel jól elkezdeni: hova jár iskolába..

Kicsit érdeklődj iránta, nyugodtan tedd szóvá hogy tegnap láttad - ez által megkérdezhetnéd hogy hová ment és hasonló.

2019. márc. 7. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Velem ugyanez volt a helyzet, mint veled pár éve, csak egy pasival. Én bejelöltem ismerősnek, először mindenét lájkolgattam meg bekövettem Instán, sokáig tartott, mire leesett neki, aztán egyszer hirtelen elkezdte viszonozni. Én felköszöntöttem a szülinapján meg ő is engem, és a szülinap ürügyén elegyedtünk szóba. Ha nincs sokára a szülinapja, talán te is megpróbálhatnád ezt.:)

2019. márc. 7. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Én full ismeretlenül integettek nekik, szia , mizu, zavar, van kedved ismerkedni? Utána meg már jön magától
2019. márc. 10. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előző válasz. Zavarlak akart lenni
2019. márc. 10. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
#3 , névnap is jó, most volt nők napja az is jó lett volna :D
2019. márc. 10. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő ismer téged? Mert akkor tista sor , "szia felismersz még?" És ha akarod odaírof hogy mikor és honnan kellene ismernie. ( én ezt egyszer csinàltam: "szia megismersz még? 1 évig voltunk osztálytársak". És azt mondta igen , és tök jót beszélgettünk ,, mármint messengeren irogattunk).
2019. márc. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!