Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ha az akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha az akivel ismerkedek képeket követel a kislányomról?

Figyelt kérdés

Régóta beszélgetünk, még alig párszor találkoztunk. Mindkettőnknek van egy 4 éves lánya, én is volt hogy mutattam róla, meg ő is. De most egyszercsak elkezdte erőszakosan követelni hogy mutassak még. Ez nekem nem tetszett, tudom mennyi beteg ember van. Erre teljesen felháborodott, hogy ő is mutatott, meg mit gondolok róla, miért nem bízok benne?

Ezek után inkább nem írtam le mit gondolok. Azt meg már nem is mertem mondani, hogy de én nő vagyok, nincs abban semmi ha mutatsz a tiedről, de te meg férfi, ami így elég fura.

Ti mit gondoltok? Én vagyok csak paranoid, vagy tényleg lehet valami hajlama? Nem tudom már mit gondoljak. Annyi biztos hogy nem fogom a közelébe engedni

okt. 28. 00:12
1 2 3
 11/23 SZTANN ***** válasza:
100%
NEM vagy paranoid - teljesen józanul, normálisan vigyázol a gyerekedre. Jól teszed! Ha ő meg ettől megsértődik, felháborodik, akkor csak még gyanúsabb. Normális ember megértené, hogy nem osztogatod a kislányod fotóit egy felszínes ismerősnek.
okt. 28. 07:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak kis rossz érzésed is van, szakíts meg vele a kapcsolatot. Ha normális lenne, először téged ismerne meg, utána a gyereket.
okt. 28. 08:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

3: Megvetem a pedofilokat, azt is, aki nem csinál semmit, de gondolkozz már egy kicsit életszerűen! Mégis mit csináljon a kérdező? Nem tudja, hogy az-e, csak gyanakszik. A rendőrség nem rendelne el házkutatást, ahogy a gyámügy sem venné el a gyereket, csak mert pluszban kért még képeket a pasi. (Nyilván nem meztelen fotókról van szó.)

Nem értem, az 1-es válasza miért van lepontozva. Többet tudnánk mondani a részletek ismeretében.

Kérdező, nekem is gyanús lenne, de pontosan hogy zajlott? Az mondjuk tuti, szintén anyaként írom, ha halványan is felmerülne bennem, hogy a partner pedofil lehet, nem folytatnám az ismerkedést. Szóval, szerintem azonnal szakítsd meg vele, a valódi okot persze nem kell megírni.

okt. 28. 09:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyanús!!! Ha ismerkednék egy pasival és képeket akarna a gyerekemről, biztos, hogy nem folytatnám vele.

Nem hiába szólalt meg a vészcsengő.

okt. 28. 09:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve ez az arrogáns követelőzés is bőven intő jel kellene, hogy legyen.
okt. 28. 09:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Pedofil. Nincs gyereke, csőbe akar húzni. Vigyázz vele.
okt. 28. 10:50
 17/23 A kérdező kommentje:

Biztos hogy az ő gyereke az övé, igaz nem él vele. Ő amúgy nagyon elmondta nekem az életét, ezzel is indokolta a haragját hogy nem bízom benne.

Természetesen nem meztelen vagy fürdőruhás képeket kért (az egyertelmű is lenne).

Nekem is az arrogáns követelese keltett gyanút, "mutasd már, mutass mar, küldj már, most miert nem? Most mi bajod? Én is küldtem!"

Aztán küldtem, de 5 perc múlva ki is töröltem. Erre mégjobban kiakadt hogy miért töröltem ki? Hogy ez "milyen sertő hogy ennyire nem bizom benne! Túl sok netes hírt nézek"

Hát basszus, nem most jöttem a falvédőről, es igenis tájékozódom! A kislányom valóban nagyon szép, ebben a pasiban meg van pár fura dolog, amik mellett a pedo hajlam már meg se lepne.

Hozzáteszem nem is komoly kapcsolat miatt ismerkedek vele, nem rég váltam el, nincs kedvem újhoz, de valami csak kell. Vagyis jó lenne, de ez így nagyon para.

Persze ott van hogy ő valóban már túlzott bizalmat adott nekem, én meg részben emiatt is nem tudok benne bízni, és ezert akadt ki.

De az anyai vészcsengőt meg komolyan kell venni.

Aki irta a rendőrséget; ezzel semmit nem lehet bizonyitani, semmi értelme.

okt. 28. 11:24
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Hát valóban nem a legfontosabb tèma a gyerekekről beszélgetni egy futó kaland vagy szexkapcsolat során. Főleg nem mély bizalmat építeni. Van aki még a nevét sem tudja kivel feküdt össze. Keress mást. Ne bonyolítsd túl. Vagy csak drámázni jöttél? Figyelem hiányod van vagy nem értem. Ha nem most jöttél le a falvédőről simán csak tehetted volna a következő lépést. A váltást.
okt. 28. 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ő amúgy nagyon elmondta nekem az életét, ezzel is indokolta a haragját"

Na, az ilyentől menekülj!

Nem tudom, hogy hány éves lehet, de gyanítom, ha már gyereke van, akkor 30 fölötti lehet. Bár már 18 évesen sem gondolom, hogy bármilyen negatív, vagy ártó viselkedést legitimizálni lehetne azzal, hogy milyen volt a múltja, de 30 fölött meg főleg nem. Tudom, persze, vannak ilyenek, akik az agressziójukat, erőszakosságukat még 80 éves korukban is a 10 éves korukban elszenvedett sérelmekkel magyarázzák, csakhogy van egy olyan dolog, hogy személyiségfejlődés, meg olyan is, hogy szabad akarat. Egy 8 évesnek a viselkedése magyarázható azzal, hogy mit hozott otthonról. Egy 30 évesé már nem.

Innentől kezdve az erőszakossága nem csak, hogy nem indokolható a "múltjával" (egyébként is, ez olyan dolog, amit nem fog semmi indokolni), de még az is intő jel, hogy évtizedek alatt sem tudott magán faragni annyit, hogy ne váljon egy toporzékoló óvodás, és egy arrogáns bunkó elegyévé, ha nem kap meg azonnal bármit. Gondolj bele, milyen lehet egy ilyen emberrel együtt élni? Már most agresszív, pedig még csak az ismerkedési fázis kezdetén vagytok. Hidd el, ha bármiben nem úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül, garantáltan lesz itt üvöltözés, de akár még fizikai erőszak is. És persze mindet meg fogja indokolni azzal, hogy neki mennyire rossz volt. Már ez is olyan intő jel, amit látván menekülni kell.

"Én is küldtem!"

Gondolom, nem te könyörögtél azért, hogy küldjön. Ez tipikusan a manipulatív agresszió jele. Csinál valamit, amit te egyébként baromira nem kértél, majd arra hivatkozva, hogy ő is megtette, nem csak kéri, de követeli, hogy te is megtedd. Ez szintén egy nagyon nagy intő jel. Egyrészt ez egyfajta dominanciajáték, uralkodni akar fölötted, másrészt meg manipuláció, még talán rossz érzést, bűntudatot is kelt, ha az ember ilyenkor nem teljesíti a követelését. Nem szabad az ilyeneknek bedőlni!

Továbbá ott vannak a személyiségi jogok. Az ember magáról azt küld, amit akar. (Az most más kérdés, hogy azért van, amit nettó baromságnak tartok, pl. meztelen, vagy túl kihívó kép küldését, az ilyenekkel azért komolyan vissza lehet élni.) De az, hogy valaki más személyt teszem ki potenciális támadásnak, aki ráadásul a saját gyereke az embernek, az több, mint problémás. Az az ő személyes szférája, és egy random ismerkedő idegennek semmi köze hozzá.

okt. 28. 12:26
 20/23 A kérdező kommentje:

Ezt nagyon jól leírtad, köszönöm! Pár dologban megerősitettél.

okt. 28. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!