Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ha az akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha az akivel ismerkedek képeket követel a kislányomról?

Figyelt kérdés

Régóta beszélgetünk, még alig párszor találkoztunk. Mindkettőnknek van egy 4 éves lánya, én is volt hogy mutattam róla, meg ő is. De most egyszercsak elkezdte erőszakosan követelni hogy mutassak még. Ez nekem nem tetszett, tudom mennyi beteg ember van. Erre teljesen felháborodott, hogy ő is mutatott, meg mit gondolok róla, miért nem bízok benne?

Ezek után inkább nem írtam le mit gondolok. Azt meg már nem is mertem mondani, hogy de én nő vagyok, nincs abban semmi ha mutatsz a tiedről, de te meg férfi, ami így elég fura.

Ti mit gondoltok? Én vagyok csak paranoid, vagy tényleg lehet valami hajlama? Nem tudom már mit gondoljak. Annyi biztos hogy nem fogom a közelébe engedni

okt. 28. 00:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
14%

Hogyan követelte erőszakosan?

Szó szerint mutasd.

okt. 28. 00:15
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nálam off lenne. Ez nagyon fura.
okt. 28. 00:36
 3/23 anonim ***** válasza:
8%
Ha tudomást szereztél egy pedofilról akkor milyen lépéseket fogsz tenni, mert gyereke van. ?
okt. 28. 00:41
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Sok a pedo légy résen!
okt. 28. 03:09
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Nettenkeri hogy kuldj neki? Akkor tuti pedo.. gyanus..
okt. 28. 03:19
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel be is fejezném a vele való ismerkedést, ez nagyon riasztó.
okt. 28. 05:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is fura
okt. 28. 05:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Beteg ember, jobb, hogy lekoptattad.
okt. 28. 05:49
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy van gyereke es nem egy random gyerekrol mutatott kepet? Lehet, hogy siman behazudta, mert igy nem gyanus, ha o is ker kepet.
okt. 28. 06:23
 10/23 SZTANN ***** válasza:
90%
Ez nekem nem tetszene. neten semmi esetre sem küldenék semmiféle képet, (még magamról se nagyon), de a gyerekről semmiképpen. Ha jobban megismerkedtek, személyesen, ha látsz valamit a gyerekéről is, élőben, akkor talán nem szélhámos. De így - simán abbahagynám vele az egészet.
okt. 28. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!