Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz vagyok? Elfogadom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz vagyok? Elfogadom, ha azt mondjátok igen. Változtatni már nem fogok, de elfogadom. Részletek lenn, de egy nős pasiról van szó.

Figyelt kérdés

Az a lényeg, szingli nő vagyok, tetszik egy férfi kollégám, ő házas. A cég egy furcsasággal rukkolt elő, hogy karácsonykor jótékonysági karaokét tartunk. Én pedig kaptam az alkalmon, hogy egy kis közös programra, egy kis közös idő eltöltésére lehetőségem legyen ezzel a férfivel, aki tetszik. Tudom, házas, de ha egyszer tetszik, jól érzem magam vele, akkor persze, hogy kapok az alkalmon. Az a lényeg, hogy miután előre jelezték hogy decemberben lesz ez a jótékonysági karaoke, rábeszéltem, hogy duettezzük el a Csönd évét. Az egy híresebb magyar szám, gondolom ismeritek. Nem volt olyan könnyű rábeszélni a kolléga urat, de sikerült. Na és a felesége meg féltékenykedik... :D Persze jogosan, mert tényleg tetszik az ura, de azért vicces. Viszont az, hogy együtt fogunk duettezni, persze nem jelent semmit, ettől nem fogunk egymásnak esni, smárolni, stb. Majd 1 vagy max 2 alkalmat megbeszélünk, amikor gyakorolunk valamelyikünknél, meg aznap előadjuk, ennyi.

Szóval gáz vagyok, hogy lecsapok a lehetőségre, hogy a nős pasival legyen valami közös, aki tetszik? Mondom, most már ezen úgyse változtatok, ez a duett már meglesz, de elfogadom, ha gáznak tartjátok.

De ne feledjétek, nem valami randira vettem rá, csak arra, hogy együtt fellépjünk egy véges jótékonysági karaoken.

De már előre beleborzongok kellemesen a gondolatba, mikor YouTube-on beteszem a Csönd évét, hogy ezt fogom énekelni a pasival aki tetszik... Persze nekünk nem lesz ilyen jó hangunk...

okt. 28. 00:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Ne törj házasságot, és akkor semmi okod hogy gáznak érezd. Sőt ha nem teszed, akkor kifejezetten jó móka. 31/F/házas
okt. 28. 00:10
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Vagy te nem riadsz vissza a házasságtöréstől?
okt. 28. 00:18
 3/21 anonim ***** válasza:
82%

Fel se tudom fogni hogy vannak ilyen degenerált beteg agyú emberek.

Az ilyennek vajon milyen szülei lehettek, hogyan nőtt fel, nevelkedett?

Alapból a szülők is ilyen nyomorultak, vagy csak a gyerek lett kakukktojás?

Felfodul a gyomrom, hogy ilyenek léteznek...

okt. 28. 00:35
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

Pontosan ez a baj a mai világgal. Baszki alapból legyen már annyi tartásod hogy ne akarj második lenni mert ha még félre is lépne veled elég kevés az esélye annak hogy majd el is vállnak miattad..

Kettő érezzünk már annyi szolidaritását egymás iránt nőként hogy nem megyünk rá más padjára és vagy férjére…

okt. 28. 02:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
*párjára
okt. 28. 02:34
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteg hasonló sztori van csak ezeknél mondjuk nem egy karaoke esttel kezdődik a megcsalás hanem valahogy máshogyan. Azt csinálsz amit akarsz,lelked rajta. Nem ez a fickó lenne az első aki dobja a családját egy új buláért,szóval bármi benne van a pakliban.
okt. 28. 05:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismét egy luvnya, akinek a foglalt f.sz kell. A számtalan szabad az nem jó.
okt. 28. 06:01
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Az a gaz, hogy annak orulsz, hogy feltekeny a felesege. Bar ezt nem tudom, honnan veszed, a leiras alapjan nem allsz kozelebbi kapcsolatban a pasival, ugyhogy nem hiszem, hogy ilyeneket elmondana neked…
okt. 28. 06:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A foglalt fax jobban ízlik, mert a másik punci a lényeg. Vicces, hogy a felesége féltékeny egy kis luvnyára, aki ráizgult a férjére és rámászott? Itt igazából te vagy vicces. Azt hiszed, hogy nagy dicsőség elszedni egy nálad jobb nőtől a férjét. Arra izgulsz, hogy azzal a szájjal csókol, amivel pár perce a feleségét nyalta. Még a szagát is érzed az arcán. Ahogy a farkán is. (Nem, nem mindenki fut egyből tetőtől-talpig fertőtlenítő zuhanyt venni minden gyors menet után.) De neked ez kell, ez a megalázó versengés egy fütykösért.

A legszebb az egészben, hogy az egész cég tudni fogja, hogy olajat vizelsz a kollégaúr után. Akkor is közröhej tárgya leszel, ha sikerül a farkába ülni, és akkor is, ha nem. De legalább a cég minden nős ku.rvapecére tudni fogja, hogy ki kapható könnyen, gyorsan egy kis cumizásra. Olcsó portékának sok vevője van. Biztos népszerű leszel és sokan gratulálnak majd a fellépés után. 😂😂😂😂😂

Persze mindenki úgy alakítja a megítélését a munkahelyén, ahogy akarja. Végül is életed java részét töltöd ott.

okt. 28. 06:34
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Mire volt neked, hogy kiírtad azt ide? Sejthetted, hogy senki nem fog megdicsérni.

Amit csinálsz nyilván gáz, de semmi kirívó , csak olyan vagy mint a többség.

okt. 28. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!