Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem szeretett, tisztelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem szeretett, tisztelt ha 3 héten belül képes volt lecserélni?

Figyelt kérdés
Távkapcsolat volt, már terveztük az összeköltözést. Az utolsó találkozáskor már nagyon furcsa volt. Kérdeztem mi baj van, beszéljük meg. Aztán egyszer csak írt, hogy ne erőltessük ami nem megy. Nem volt hajlandó megbeszélni. Aztán 3 hét múlva ráirtam, annyit válaszolt, hogy már mással randizik, ne keressem többet.
okt. 27. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

10: Akkor átfogalmazom. Nekem nem kényelmes. Több évnyi tapasztalat, több nővel… van mögöttem. Jelenleg is.

Nem szeretem de így alakult. Próbálunk vàltoztatni rajta.

okt. 27. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
12, de te össze akarsz költözni. Távkapcsolat annak kényelmes aki csak a jót akarja belőle kivenni. És van ilyen bőven. Az ilyennek van vége akkor mikor már jönne az összeköltözés.
okt. 27. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Honnan tudjuk, hogy szeretett-e??? Szerethetett persze, aztán már elmúlt a szerelem, és már egy ideje volt neki más kiszemeltje. Most komolyan ettől jobb neked, hogy egykor szerelmes volt, vagy nem? Gyászold meg és felejtsd el.
okt. 27. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
A távkapcsolat nem kapcsolat. Innentők kezdve nincs min meglepődni.
okt. 28. 08:44
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
14-es, a te válaszod nem válasz. Mert normális, értelmes ember nem ír ilyen választ, mint te. Szóval ezek után nincs mit meglepődni 😊
okt. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!