Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak férfiak akik elnézik egy nőnek, hogy hisztis, akaratos? Miért tűrik ezt?
Az a baj, hogy a férfiaknak csak a külső a fontos.
Ezt már többen leírták, én is egyetértek ezzel. Ha jó teste van a nőnek (arc annyira nem lényeg nekik, de ha az is szép, akkor már tényleg 10/10-es a nő), akkor tök mindegy, milyen a személyesége. A normális, de csúnya nők legfeljebb haverok, barátok lehetnek.
A szép nőnek meg teljesen mindegy milyen a személyisége.
25#
Te összejönnél egy kedves,nem hisztis,de csúnya férfival?
Volt párom sokak szerint átlagon aluli volt :)
Szóval ez most nagyon nem jött be, #26 ;)
27#
Azért kérdeztem,mert a legtöbb nő nem jönne össze olyannal.
"A szép nőnek meg teljesen mindegy milyen a személyisége"
Ezzel mondjuk nem értek egyet.Volt egy nő aki elég szép volt,nagyon tetszett,ő is tudta mit akartam tőle,de egyszer indokolatlanul buta arrogáns bunkó módon viselkedett,utána még csak nem is köszöntem neki.
23# mert az ilyen pasik a külsőségekre mennek. Ha ahhoz hiszti is párosul, azt is tűrik. Ostobák, vagy pedig nem tudnak bánni a nőkkel. Mi a hiszti? Hogy az a kérése a nőnek hogy legyen a párja hűséges? Ez alap. Ha ezt nem adja meg a férfi, persze hogy hisztis a nő.
Ja és hűtlen fsznk nem jár főzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!