Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak férfiak akik elnézik egy nőnek, hogy hisztis, akaratos? Miért tűrik ezt?

Figyelt kérdés
okt. 27. 17:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%
Apád elég hányadék.
okt. 28. 14:14
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
21-es, a te szövegértelmezési képességed hányadék, ha nem ment át a lényeg! Okos és jóravaló, becsülendő nőt keresni mért volna gond?
okt. 28. 14:17
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen, én sem feltétlen a top pasikat látom ilyen nőkkel, de teljesen normális, dolgos, igényes férfiakkal vannak. Érdekes dolog.
okt. 29. 08:51
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Túl sok hisztis nő van ahhoz,hogy nagyon válogatni lehessen.
nov. 8. 21:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a férfiaknak csak a külső a fontos.

Ezt már többen leírták, én is egyetértek ezzel. Ha jó teste van a nőnek (arc annyira nem lényeg nekik, de ha az is szép, akkor már tényleg 10/10-es a nő), akkor tök mindegy, milyen a személyesége. A normális, de csúnya nők legfeljebb haverok, barátok lehetnek.

A szép nőnek meg teljesen mindegy milyen a személyisége.

nov. 8. 21:37
 26/31 anonim ***** válasza:

25#

Te összejönnél egy kedves,nem hisztis,de csúnya férfival?

nov. 9. 07:09
 27/31 anonim ***** válasza:

Volt párom sokak szerint átlagon aluli volt :)

Szóval ez most nagyon nem jött be, #26 ;)

nov. 9. 07:36
 28/31 anonim ***** válasza:

27#

Azért kérdeztem,mert a legtöbb nő nem jönne össze olyannal.

"A szép nőnek meg teljesen mindegy milyen a személyisége"

Ezzel mondjuk nem értek egyet.Volt egy nő aki elég szép volt,nagyon tetszett,ő is tudta mit akartam tőle,de egyszer indokolatlanul buta arrogáns bunkó módon viselkedett,utána még csak nem is köszöntem neki.

nov. 9. 10:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Normális ember elhajtja a bunkó, hisztis, nagyképű nőket. Vagy legalábbis helyén kezeli őket, aszerint ahogy ők is viselkednek. És nagyon jól teszi! Pontosan attól váltak sokan ilyenné, mert úgy érzik hogy megtehetik. Sőt, hogy igazából bármit megtehetnek. Simp hímneműek hada nyal neki élőben és online, még akkor is ha flegma, nemtörődöm, bunkó velük. És ez csak tovább mélyíti a problémát! Szóval csak azt tudom javasolni, hogy a neveletlen, antiszociális, önző és tapintatlan nőkkel bánjon mindenki pontosan aszerint, ahogy az a nő is bánik másokkal. Talán ez idővel segíthet, hogy normálisabban kezdjen viselkedni, vagy hogy észrevegye magát.
nov. 9. 11:03
 30/31 anonim ***** válasza:

23# mert az ilyen pasik a külsőségekre mennek. Ha ahhoz hiszti is párosul, azt is tűrik. Ostobák, vagy pedig nem tudnak bánni a nőkkel. Mi a hiszti? Hogy az a kérése a nőnek hogy legyen a párja hűséges? Ez alap. Ha ezt nem adja meg a férfi, persze hogy hisztis a nő.

Ja és hűtlen fsznk nem jár főzt.

nov. 9. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!