Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex kapcsolat Kinek mi fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolat Kinek mi fér bele?

Figyelt kérdés

Szex kapcsolat

Van egy férfi akivel,most ilyen kapcsolatba kerültem.

Meg beszéltük az elején ,hogy nem akarunk kapcsolatot egymással ,ez csak szex.

Viszont ,számomra nagyon furcsa ,hogy ő a csókot/csókolózást nem igényli ,illetve úgy fogalmazott ,hogy az már nála egy érzelmileg magasabb szint ,mint csak a szex.

Nekem a szexhez hozzá tartozik a csók/csókolózás is .

Ezért nem tudom ,hogy ez így menni fog e nekem.

A másik furcsa dolog viszont ,hogy sokat beszélgetünk ,messengeren és a munkahelyen is .

Sokat mesél a családjáról (testvéreiről,szüleiről) szóval ilyen bensőségesebb dolgokról .

Ezek a beszélgetések számomra inkább intimebbek ,és párkapcsolat irányába mutató dolog ,mint a szex közbeni csókolózás .

Mi a véleményetek erről ?

Nálatok a szex kapcsolatba mi fér bele ?

okt. 26. 17:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Én írtam, hogy nem szeretek bele bárkibe pár jó dolog miatt. Lehetnek olyan különbségek közöttünk, amik miatt csak szexben gondolkodom és nem alakulnak ki érzelmek, pl legutóbbi ilyen esetben a másik tipikus otthon punnyadós alak volt, a jövőről is más tervei voltak (elköltözni vidékre valami csendes településre), ami meg volt neki 1-2 eljárós hobbi, az engem rohadtul nem érdekelt (koncertekre járás), szóval semmiféle közös életet nem tudtam vele elképzelni, nekem ez kell a szerelem kialakulásához, mert annak az a lényege, hogy idealizálni tudod a közös jövőt a közös pontok miatt. Az kevés, hogy döglünk összebújva az ágyban és ez milyen jó érzés, mert ez csak kémia, vonzalom. Az, ha valaki bárkibe beleszeret akivel össze sem illenek, lehet akkor nem a kétségbeesett a jó szó rá, inkább akkor csak meggondolatlan, összekeveri a vonzalmat a komolyabb érzésekkel, vagy nem tudom. Mindenesetre én még nem éreztem, hogy kapcsolatot akarnék valakivel, akivel fixen gondjaink lennének később. Elvárások meg nyilván vannak, azért nem egy vadidegennel akarok dugni.
okt. 27. 11:27
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő világot akar nonstop járni
okt. 27. 12:52
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egyszerűen csak mások az igényeitek: ő nem szeret csókolózni, viszont mesél a családi dolgairól, te meg fordítva.

Nincs ebben semmi különös szerintem.

okt. 28. 21:02
 24/24 anonim ***** válasza:
65%
Egy szex kapcsolatba szinte minden(!) belefér - a féltékenységet és a mély érzelmeket kivéve!
okt. 28. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!