Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex kapcsolat Kinek mi fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolat Kinek mi fér bele?

Figyelt kérdés

Szex kapcsolat

Van egy férfi akivel,most ilyen kapcsolatba kerültem.

Meg beszéltük az elején ,hogy nem akarunk kapcsolatot egymással ,ez csak szex.

Viszont ,számomra nagyon furcsa ,hogy ő a csókot/csókolózást nem igényli ,illetve úgy fogalmazott ,hogy az már nála egy érzelmileg magasabb szint ,mint csak a szex.

Nekem a szexhez hozzá tartozik a csók/csókolózás is .

Ezért nem tudom ,hogy ez így menni fog e nekem.

A másik furcsa dolog viszont ,hogy sokat beszélgetünk ,messengeren és a munkahelyen is .

Sokat mesél a családjáról (testvéreiről,szüleiről) szóval ilyen bensőségesebb dolgokról .

Ezek a beszélgetések számomra inkább intimebbek ,és párkapcsolat irányába mutató dolog ,mint a szex közbeni csókolózás .

Mi a véleményetek erről ?

Nálatok a szex kapcsolatba mi fér bele ?

okt. 26. 17:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
A csók is belefér, meg a beszélgetés is. A határokat mindenki magának állítja fel, ebben nincsenek határok. Egy biztos nőként nem kelk kompromisszumokat kötnöd ez ügyben, ha ez nem akar csókolózni, te pedig igen, akkor keresel másikat aki szeret. Lesz rá jelentkező. :D
okt. 26. 17:27
 2/24 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem.
okt. 26. 17:28
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem értesz a férfiakhoz kérdező, de segítek neked. Az a szitu, hogy nem fog veled csókolózni mert csak szexeltek, viszont mivel magányos, vagy barátságos alkat így elbeszélget veled. Ha jól ki fogtok jönni még panaszkodni is fog, de mivel csak szexeltek így nem fog veled csókolózni. Neki az intimebb. A qrvák se smárolnak kliensekkel. Úgy áll hozzá ő is.
okt. 26. 17:40
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak arra tudok gondolni, hogy a prostikból indul ki. xD
okt. 26. 17:45
 5/24 A kérdező kommentje:

3#

Azt értem ,hogy a csók neki már intimebb.

De az,hogy a családjáról oszt meg tényleg olyan dolgokat ,amiket nem bárkinek mesél el az ember ,számomra intimebb mint a csókolózás .

És soha nem én kérdezem a családjáról vagy bármi ilyen témáról.

okt. 26. 17:46
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért magadból indulsz ki? Az emberek nem egyformák kérdező, tapasztalod önmagad. Neki az fér bele mert olyan típus. Ha neked nem tetszik amilyen akkor keress mást.
okt. 26. 17:49
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem magamból indulok ki ,csak azt írtam le ,hogy számomra ez furcsa .

És nem ő az első férfi akivel szexkapcsolatom volt .

De ő az első akinek a csók már intimebb .

okt. 26. 17:54
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem mi a bajod és de magadból indulsz ki mert önmagad hoztad fel mint ellenpélda. Igaza van ha csak szex van akkor nem kötelező csókolózni. Jobb lenne egyébként tényleg ha lenne csók, de egy normális beszélgetés sem történne csak, hogy mikor értek rá szexelni? Akkor keress olyan palit.
okt. 26. 17:57
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy még szex előtt nem voltak a szabályok lefirtatva és csak úgy minden megbeszélés nélkül szexeltettek. Meg lehet neki mondani is, hogy neked a család, barátok "kiteregetése" intim, bensőséges és majd nem fog róluk írni. 1-1 lesz az állás ha folytatni akarod vele a szexelgetést.
okt. 26. 18:04
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
A prostik nem smárolnak. Nekem viszont alap szex közben, úgyhogy nem is kezdenék senkivel enélkül. Inkább keress mást.
okt. 26. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!