Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megnézni egy filmet autóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézni egy filmet autóban a barátoddal meredek vagy vállalható?

Figyelt kérdés

Ha nem akarsz tőle semmit.

Messze lakunk egymástól, egyikünk sem utazik. Megbeszéltük, hogy félúton találkozunk. Gondoltam megnézhetnénk egy filmet laptopon. Miért ne?

Én vagyok a nő.

okt. 26. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Félreérthető meg nem tudom, nekem nagyon csövi vibe, inkább üljetek be akkor egy moziba, gondolom van valami város félúton.
okt. 26. 12:09
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
A filmezes=dugas
okt. 26. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

20# még mindig nem értem.

1. Minek akkor autó, ha nem bírod tankolni?

2. Nem ugyanott vagytok ha egyszer egyik megy a másikhoz utána a másik hozzád? A ktg ugyanannyi, a kényelem duplázódik, nem?

Franc se nyomorogna kocsiban ha el is tud jönni hozzád, utána meg te hozzá. Most egy Sopron-Békéscsaba se egy táv, napiban járható, nem Londonba kell átugranod, vagy le kocsival Rómába.

okt. 26. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira barátok lennétek, ez nem lenne kérdés.
okt. 26. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:
14# Pontosan.
okt. 26. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Vonat is jár, sőt még országbérlet is van. Ne nevetess :D
okt. 26. 12:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja és mostanában hideg is lesz, szóval járatni a kocsit vagy 2 órát, hogy fűtsön se vagy előrébb szerintem...
okt. 26. 12:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A tömegközlekedés félúton egy városig + mozijegy nem éri meg jobban anyagilag, mint a benzinköltség? A filmélmény szempontjából mindenképp kellemesebb. És ott nem is kettesben vagytok, így nincs mit félreérteni.
okt. 26. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Fiú-lány barátság az naaagyon veszélyes. Játssz a tűzzel nyugodtan, csak ne lepődj meg a következményeken.

De persze az se baj, ha dugtok amúgy, az is jó.

okt. 26. 15:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Barátként szerintem is jobb egy nyilvános mozi.
okt. 26. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!