Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézni egy filmet autóban a barátoddal meredek vagy vállalható?
Figyelt kérdés
Ha nem akarsz tőle semmit.
Messze lakunk egymástól, egyikünk sem utazik. Megbeszéltük, hogy félúton találkozunk. Gondoltam megnézhetnénk egy filmet laptopon. Miért ne?
Én vagyok a nő.
okt. 26. 10:26
11/20 anonim válasza:
Félreérthető meg nem tudom, nekem nagyon csövi vibe, inkább üljetek be akkor egy moziba, gondolom van valami város félúton.
13/20 anonim válasza:
20# még mindig nem értem.
1. Minek akkor autó, ha nem bírod tankolni?
2. Nem ugyanott vagytok ha egyszer egyik megy a másikhoz utána a másik hozzád? A ktg ugyanannyi, a kényelem duplázódik, nem?
Franc se nyomorogna kocsiban ha el is tud jönni hozzád, utána meg te hozzá. Most egy Sopron-Békéscsaba se egy táv, napiban járható, nem Londonba kell átugranod, vagy le kocsival Rómába.
14/20 anonim válasza:
Ha annyira barátok lennétek, ez nem lenne kérdés.
16/20 anonim válasza:
Vonat is jár, sőt még országbérlet is van. Ne nevetess :D
17/20 anonim válasza:
Ja és mostanában hideg is lesz, szóval járatni a kocsit vagy 2 órát, hogy fűtsön se vagy előrébb szerintem...
18/20 anonim válasza:
A tömegközlekedés félúton egy városig + mozijegy nem éri meg jobban anyagilag, mint a benzinköltség? A filmélmény szempontjából mindenképp kellemesebb. És ott nem is kettesben vagytok, így nincs mit félreérteni.
19/20 anonim válasza:
Fiú-lány barátság az naaagyon veszélyes. Játssz a tűzzel nyugodtan, csak ne lepődj meg a következményeken.
De persze az se baj, ha dugtok amúgy, az is jó.
20/20 anonim válasza:
Barátként szerintem is jobb egy nyilvános mozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!