Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátoddal, ha rendszeresen verné a kutyáját?
Szólnék az állatvédelemnek,hogy vigyék el a kutyát és feljelenteném azt a férget!
Nem hagyhatod, hogy kínozza azt a kutyát!
Elmagyaráznám neki, hogy ezt nem így kell megoldani. Ha nem hallgatna rám,egyértelműen szakítanék.
Más kérdés viszont,összejönnék-e egyáltalán egy ilyen emberrel, mert ez elég sokat elárul róla. (Így viszonyul azokhoz,akik gyengébbek nála?A gyerekeit is verni fogja? Nem lehet túl intelligens.)... Na jó,nem kérdés,nem jönnék össze vele.
Micsoda egy féreg!
Ez egyáltalán kérdés, hogy vele maradj?
Ha az én barátom egyszer bántana egy kutyát vagy bármilyen más állatot, azonnal menne a feljelentés és minden erőmmel azon lennék, hogy kimentsem a kutyust.
És hiába nem megoldás az agresszió, lehet, hogy nem bírnék magammal és én is rávernék úgy jó néhányat.
És különben meg nincs olyan, hogy rossz kutya. A kutya olyan, amilyen nevelést kap!
Akkor is szakítanék, ha csak néha verné.
Nevelni kellet volna, egy agresszív phasz a barátod, én tuti nem lennék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!