Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezért a barátoddal?
Valószínű romlott gyrost ehettem a hétvégén. Autóval mentünk, egyszer csak azt éreztem, hogy nagyon ki kellene eresztenem a bélgázt, puffadok. Sajnos ennél több lett belőle, nem tudom, hogyan. Nem tudtam eltitkolni, észrevette a barátnőm. Nem szólt semmit, még normálisan lezajlott a hazaút, kitettem otthon. Nagyon kellemetlen volt, de azt hittem, többet nem kerül elő a téma. Viszont azóta kamu indokokkal lemondja a találkozókat. Most azt sem tudom, egyáltalán erőltessem-e ezt, hiszen szégyellem magam, bár nyilván nem direkt volt. De megérten az ő oldalát is, hiszen ez baromi kiábrándító, én nem is tudom, hogy reagálnék.
Szakítani fog igaz?
ÉN nem szakítanék.
Ő meg lehet, igen. Nem vagyunk egyformák.
Figyelj, kérdező, én (nő) konkrétan a második ottalvós randi másnapján ébredtem úgy, hogy morog a hasam, stb. Konkrétan egész nap a wc-n ültem.
Terveztünk grillezést a Duna-parton, sétát, na ebből az lett, hogy egyórára nem tudtam elhagyni a mosdót, és ő hozott nekem gyógyszert, meg teát és ételt.
Ismétlem: második randevú.
Ez már történelem, 7,5 éve együtt élünk.
De ő férfi, amikor átáztam egyik reggelre, teljesen higgadtan reagált. Én szörnyen szégyelltem magam, pánik, sírtam, mert annyira kellemetlennek éreztem. Ő bepakolt a zuhany alá, "semmi baj, a meleg víz segít", és míg tusoltam, ágyat húzott készített egy teát, majd magához ölelt már az ágyban. "Nem baj, előfordulnak balesetek, ezen ne aggódj, Kincsem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!