Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál ezért a barátoddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ezért a barátoddal?

Figyelt kérdés

Valószínű romlott gyrost ehettem a hétvégén. Autóval mentünk, egyszer csak azt éreztem, hogy nagyon ki kellene eresztenem a bélgázt, puffadok. Sajnos ennél több lett belőle, nem tudom, hogyan. Nem tudtam eltitkolni, észrevette a barátnőm. Nem szólt semmit, még normálisan lezajlott a hazaút, kitettem otthon. Nagyon kellemetlen volt, de azt hittem, többet nem kerül elő a téma. Viszont azóta kamu indokokkal lemondja a találkozókat. Most azt sem tudom, egyáltalán erőltessem-e ezt, hiszen szégyellem magam, bár nyilván nem direkt volt. De megérten az ő oldalát is, hiszen ez baromi kiábrándító, én nem is tudom, hogy reagálnék.

Szakítani fog igaz?

2023. nov. 28. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakítanék. Balesetek előfordulnak.
2023. nov. 28. 10:31
 2/11 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem talàlkozik velem? Vagy kell neki pár nap?
2023. nov. 28. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kell, de ha másképp néz rád szakíts, mert nem szeret igazán.
2023. nov. 28. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ha emiatt szakít, inkább örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Akkor mi lesz, ha mondjuk beüt egy hányós-fosós vírus, vagy valami hasonló? Nálunk volt párommal előfordult (és nem ezért lett "volt") és hát ültem a wc-n, ő hozta be nekem a lavórt, mert alul- felül jött minden...Mégsem ábrándult ki belőlem egy pillanatig sem. Ja és én vagyok a nő...Amúgy mióta vagytok együtt?
2023. nov. 28. 12:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Hat igen, de megiscsak gaz, hogy nem a wcbe sikerult.. egy eve vagyunk egyutt.
2023. nov. 28. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pláne, ha egy év után reagál így, akkor kuka. Szerinted hogy számíthatnál rá a jövőben, ha már emiatt kerül téged? Mindig lesznek kisebb-nagyobb "balesetek", fog látni taknyosan az ágyban fetrengve stb. Szerinted egy ilyen ember melletted lenne?
2023. nov. 28. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szakítanék emiatt. Ahogy csak tudok segítenék neki. Ha kell kocsit takarítani vagy bármi és megnyugtatnám, hogy ne érezze magát rosszul emiatt
2023. nov. 28. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:

ÉN nem szakítanék.

Ő meg lehet, igen. Nem vagyunk egyformák.

2023. nov. 28. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, kérdező, én (nő) konkrétan a második ottalvós randi másnapján ébredtem úgy, hogy morog a hasam, stb. Konkrétan egész nap a wc-n ültem.

Terveztünk grillezést a Duna-parton, sétát, na ebből az lett, hogy egyórára nem tudtam elhagyni a mosdót, és ő hozott nekem gyógyszert, meg teát és ételt.

Ismétlem: második randevú.

Ez már történelem, 7,5 éve együtt élünk.

De ő férfi, amikor átáztam egyik reggelre, teljesen higgadtan reagált. Én szörnyen szégyelltem magam, pánik, sírtam, mert annyira kellemetlennek éreztem. Ő bepakolt a zuhany alá, "semmi baj, a meleg víz segít", és míg tusoltam, ágyat húzott készített egy teát, majd magához ölelt már az ágyban. "Nem baj, előfordulnak balesetek, ezen ne aggódj, Kincsem".

2023. nov. 28. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
De megérten az ő oldalát is, hiszen ez baromi kiábrándító, én nem is tudom, hogy reagálnék. - az mondjuk sokat elmond rólad is :(
2023. nov. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!