Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek miért csak a szakállas férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Az összes nő ilyen pasikra vágyik. Miért?

okt. 26. 09:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Az összes barátnődnél pont sokkal reprezentatívabb egy olyan platform ahol tényleg csupa idegen, különböző érdeklődésű, különböző korú, stb random nők jönnek össze. És nagyon gáz azt mondani a többi nőre, hogy a lányokat szeretik ha nem érdekli őket milyen jóképű és milyen sikeres a te barátod, akkor sem pazarolnának rá egy pillantást sem a szőrmók arca miatt. Ettől te még legyél boldog vele!
okt. 27. 08:54
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőim mind utálják a szakállas pasikat attól meg tudom, hogy van aki meg vonzónak találja. Nem vagyunk egyformák.

Az pedig, hogy szerinted, ha egy pasi vonzó akkor szakállal is az, hát szerintem meg nem. Volt nem egy pasi aki azért utasítottam vissza, mert szakálla volt. Nem tetszik a szakáll, így az nem vonzó számomra.

okt. 27. 09:06
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja biztos Henry Cavillt meg is annyira utálják a nők, mert szakállas…

Mondom, hogy ezek a válaszok rohadtul nem tükrözik a valóságot :D Ha valaki jó pasi, az jó pasi szakállal vagy kopaszon vagy akárhogy is, nem ezen múlik. Mint mikor kiírnak ide olyan kérdést, hogy szőke nő vagy barna nő, kit érdekel? A kutyát nem a hajszíne érdekli hanem az, hogy összességében az a nő szép/jó nő vagy sem. Ennyi.

okt. 27. 09:20
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

A haj színe és a férfi szakálla között mi az összefüggés? :D az, hogy egy nő/pasi haja barna, szőke, fekete tök mindegy, ha összeségében vonzó, mert tetszik a másiknak felkelti az érdeklődését. De az, hogy egy pasinak szakálla van az van olyan nő akinek igenis kizáró ok.

Ez olyan, mint az, hogy valamelyik nőnek vonzó a hosszú hajú pasi más nőt meg taszít.

Ha neket teszik hajrá, de ne akard belemagyarázni, hogy akinek nem tetszik az leszbikus, hülye vagy bolomd vagy ezek egyszerre. Még egyszer írom nem vagyunk egyformák.

okt. 27. 09:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

“ De az, hogy egy pasinak szakálla van az van olyan nő akinek igenis kizáró ok”

Mindenki érti, amit leírtál már 25x, de akkor se reprezentatívak összességében ezek a válaszok, mert ezek alapján azt hinné az ember, hogy a szakállas pasik a kutyának nem kellenek, pedig rohadtul nem így van😂Amelyik jól néz ki, azon fürtökben lógnak a nők szakállal meg anélkül is. Aki ronda, az meg szintén ronda szakállal meg anélkül. Érted?

Meg pl. én esetemben sem úgy van, hogy ha tetszik a szakáll, akkor én minden egyes szakállas pasit vonzónak tartanék. Dehogy. A vonzó pasikat tartom vonzónak, szakáll ide vagy oda. Nem lehet egy adottság alapján beskatulyázni embereket, mert úgyis az összkép számít (arc, testalkat, magasság, stílus stb).

okt. 27. 09:36
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kérdésből a válaszok alapján egyáltalán nem az jött l, hogy a kutyának sem kellenek a szakállas pasik, hanem az, hogy a többség számára vonzóbb az ápoltabb, borotvált megjelenés. Te erőlteted minden áron azt, hogy ha a te ízlésed nem minden nő ízlése és a te párod nekem vagy más nőknek nem kellene a szakáll miatt akkor a szakállas pasik már a kutyának sem kellenek. Ilyet senki nem állított, ezt csak te mondogatod válaszról válaszra.
okt. 27. 09:43
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érted. Nem mondtam, hogy senkinek nem kellenek a szakállas pasik, de van olyan nő akinek bizony nem kell. Csak ezt nem fogod fel. Folyton azt írogatod, mert aki vonzó szakállal anélkül is, de ezt csak te mondod, mert neked az, de nekem meg nem. Ha én elfogadom azt, hogy neked tetszik a szakáll a pasin miért nem tudod azt elfogadni, hogy nekem meg nem tetszik tök mindegy, hogy a pasi helyes a szakáll alatt vagy sem. Te nem fogadod el más véleményét. Nem tudom te irtad-e azt, hogy akinek nem tetszik az ápolt rövid szakáll (ilyen volt a pasi a képen) az lezbi. Itt ez a probléma, hogy nem fogadod el, hogy másnak az sem tetszik.
okt. 27. 09:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudom képzelni, hogy a legtöbb nő nem szimpatizál a szakállal pedig én is szakállas pasival vagyok.:) Nagyon szeretem őt de a szakállt csak elviselem, nem teszik. Csak hát úgy vagyok vele ezért nem fogok elszalasztani egy jó partnert amit rettentő nehéz találni. De pont ezért reálisnak tartom, hogy több nő van szakállas pasival mint amennyinek ez valóban tetszetős küllem.
okt. 27. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!