Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek miért csak a szakállas férfiak jönnek be?
Az én barátnőim mind utálják a szakállas pasikat attól meg tudom, hogy van aki meg vonzónak találja. Nem vagyunk egyformák.
Az pedig, hogy szerinted, ha egy pasi vonzó akkor szakállal is az, hát szerintem meg nem. Volt nem egy pasi aki azért utasítottam vissza, mert szakálla volt. Nem tetszik a szakáll, így az nem vonzó számomra.
Ja biztos Henry Cavillt meg is annyira utálják a nők, mert szakállas…
Mondom, hogy ezek a válaszok rohadtul nem tükrözik a valóságot :D Ha valaki jó pasi, az jó pasi szakállal vagy kopaszon vagy akárhogy is, nem ezen múlik. Mint mikor kiírnak ide olyan kérdést, hogy szőke nő vagy barna nő, kit érdekel? A kutyát nem a hajszíne érdekli hanem az, hogy összességében az a nő szép/jó nő vagy sem. Ennyi.
A haj színe és a férfi szakálla között mi az összefüggés? :D az, hogy egy nő/pasi haja barna, szőke, fekete tök mindegy, ha összeségében vonzó, mert tetszik a másiknak felkelti az érdeklődését. De az, hogy egy pasinak szakálla van az van olyan nő akinek igenis kizáró ok.
Ez olyan, mint az, hogy valamelyik nőnek vonzó a hosszú hajú pasi más nőt meg taszít.
Ha neket teszik hajrá, de ne akard belemagyarázni, hogy akinek nem tetszik az leszbikus, hülye vagy bolomd vagy ezek egyszerre. Még egyszer írom nem vagyunk egyformák.
“ De az, hogy egy pasinak szakálla van az van olyan nő akinek igenis kizáró ok”
Mindenki érti, amit leírtál már 25x, de akkor se reprezentatívak összességében ezek a válaszok, mert ezek alapján azt hinné az ember, hogy a szakállas pasik a kutyának nem kellenek, pedig rohadtul nem így van😂Amelyik jól néz ki, azon fürtökben lógnak a nők szakállal meg anélkül is. Aki ronda, az meg szintén ronda szakállal meg anélkül. Érted?
Meg pl. én esetemben sem úgy van, hogy ha tetszik a szakáll, akkor én minden egyes szakállas pasit vonzónak tartanék. Dehogy. A vonzó pasikat tartom vonzónak, szakáll ide vagy oda. Nem lehet egy adottság alapján beskatulyázni embereket, mert úgyis az összkép számít (arc, testalkat, magasság, stílus stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!