Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg ennyire ijesztő egy szakállas, szőrös férfi? Szóval inkább a cápa, mint Tarzan? :D
Ha egy borotvat akarnek reklamozni, en is rossz szinben tuntetnem a szakallat...
A csajok egy ideg piszkaltak erte, hogy szakallam van, aztan belejuk akadt a szo es csak simogattak:D azt is szeretik ha a nyakukat vagy a combjukat cirogatja..:D
Én szakállat hordok. Eddig teljes volt, most redukáltam körszakállra, mert tök jó dörgölni... olyan pihe-puha... :) És férfiasabbnak érzem magam tőle. Az idősebb nők megnéznek így, a fiatal 20-as pipik pedig kerülnek. Ez pedig pont jó nekem.
23/F
Amúgy emlékeim szerknt Tarzannak sem volt szakálla... se hónaljkutyája... fő a hitelesség:D
a szakáll jó! Nem kell szarakodni a borotvával kinden nap, nem viszket, a lányokat nem szúrja, lehet vele cirógatni.. én szeretek szakállas lenni:D hosszú hajjal még jól is áll:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!