Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek miért csak a szakállas férfiak jönnek be?
Mi ez a szánalom meg szakállundor?
Milyen nők vagytok?
A szakáll lehet igényes is, és nem kell télapónak lenni hozzá...
A szakáll férfias. Férfi hozzászóló vagyok.
Nem a lányokat szeretem, de a szakállt abszolút nem szeretem. Se a bozontos, se a nyírt, se a formázott semmilyet. Egy kis borosta oké, de minden más bajúsz, szakáll akármilyen formaban taszít és kiráz tőle a hideg.
Én sem fikázom azokat a nőket akik meg szeretik szóval 17-es te se tedd azzal aki nem szereti.
18-as
Szerintem meg tökmindegy, hogy itt mit írnak, egy jóképű sportos sikeres pasira pont annyira tapadnak a nők szakállal, mint anélkül. Tudom, mert a párom meg az exem is ilyenek és bármelyik ujjukra akadt bármikor jó nő, némelyik exeikről láttam is képeket és full jó nők voltak. Szóval a valóság nagyon nem egyezik azzal, amit itt írnak sokan. Aki meg nem néz ki jól, az sem a szakálltól nem vonzó a nőknek, hanem összképet tekintve.
Persze akadnak nők, akiknek tényleg abszolút nem jön be a szakáll, de messze nem annyi, mint amennyire itt a válaszok alapján gondolna az ember. Az összes barátnőmnek is szakállas pasija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!