Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki társkeresőn ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki társkeresőn ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valamiért én nagyon erőltetettnek érzem. Mi a véleményetek ?
okt. 24. 00:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10: na pl. a nagy mell / fenék olyan, hogyha egy nő megmutatja, kirakja a társkeresőn, akkor hatványozottan kapja a perverz f...ok üzeneteit, meg a férfiak 80%-a azt hiszi, hogy "hú, ez egyéjszakás lesz, mert hát megmutatta, kipakolta, kell neki a f...".
okt. 24. 22:58
 12/13 anonim válasza:
Nem kell "kipakolni", de azért azt fel lehetne vállalni, ami van, nem? Gondolom, a hétköznapokban se zsákban járnak-kelnek...
okt. 25. 01:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
De a hétköznapokon ki tudjuk szűrni, hogy ki az a f...paraszt, aki rögtön a mellemet stíröli, és ki az, aki emberként is érdeklődik irántam. Nekem meg nem célom olyat keresni, akinek kifejezetten a nagy mell a "zsánere" meg fetisizmusa, ha találok olyat, akinek az arcom és a profilom szimpatikus volt és a randik is jól jöttek ki.
okt. 25. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!