Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki társkeresőn ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki társkeresőn ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valamiért én nagyon erőltetettnek érzem. Mi a véleményetek ?
okt. 24. 00:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem ciki, de szerintem is erőltetett. Minden izgalmat kivesz az ismerkedésből. Mondom ezt úgy, hogy már többször is megpróbálkoztam vele, mert személyesen kb senkivel nem találkozok. De mindig rájövök, hogy nem nekem való. :D
okt. 24. 00:35
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Attől függ, hány éves vagy. Fiatal korban tényleg ciki lehet, mondjuk ha megtalálnak az ismerőseid. Ha már elég érett vagy akkor meg már nem fog érdekelni mások véleménye. Mindenki vágyik egy társra és próbálja megtalálni a neki megfelelőt.
okt. 24. 07:21
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Egyaltalan nem gazabb, mint mashol.

Miert lenne eroltetett? Mert celiranyosan ismerkedsz, nem pedig baratok kozul? Szerintem ez butasag.

okt. 24. 07:41
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Van erőltetettség benne egy kicsi, de nem ciki, legalábbis jelenleg az én korosztályomban nem, kb. a legtöbb ember, aki nem kora 20-as éveiig találta meg a párját, volt már társkeresőn és nem tartja magát az online datinget cikinek, max. pár embert, akivel onnan találkozott. Én azért örülök, hogy van, mert egyébként nem találkoztam volna a párommal, és itt legalább olyan emberekkel ismerkedem, akikről tudom, hogy akarnak kapcsolatot, míg offline ismerkedésnél mindig ott van az, hogy "ja, bocs, nekem van párom". Meg nemcsak azokból lehet "válogatni", akiket közvetlenül ismerek.

Az más kérdés, hogy pl. USA-ban a fiatalabb (25 alatti) réteg kezd leszokni a társkeresőkről és futóklubokban, hasonló egyletekben, offline ismerkednek inkább, vagy ez most a trend. Nem tudom, hogy ez mennyire tiszavirág életű és hozzánk eljut-e.

okt. 24. 08:10
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Manapság nem is lehet máshol ismerkedni. :/
okt. 24. 08:48
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Semmi ciki nincs benne. Max pár cikis ember.
okt. 24. 08:56
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem ciki, de azért számolj ezzel:

A való életben akihez vonzódsz, azzal szeretnél ismerkedni. Nem azért ismerkedsz, hogy vonzódj, hanem azért ismerkedsz, mert vonzódsz.

Legalábbis a való életben. Netes társkeresőn nem.

okt. 24. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
ciki nem kihasználni a lehetőséget.
okt. 24. 11:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs más próbáld meg
okt. 24. 12:56
 10/13 anonim válasza:
45%

2024-ben? Majdnem mindenki társkereső oldalon vagy alkalmazásban ismerkedik. Hátránya viszont, hogy interneten nem látod a teljes valóságot.

Például a lányoknak van az az irritáló szokásuk, hogy pont olyan dolgokat nem mutatnak az adatlapjukon, ami releváns lenne. Például ha egy fiúnak a nagymellű, nagy fenekű vagy duci lányok jönnek be, szinte biztos, hogy a képek alapján nem találja meg őket. A lányok ezeket vagy szégyenlik, vagy nem akarják ezt előtérbe tolni. Így aztán jól megnehezítik annak a dolgát is, akinek pont ez jön be, és a saját esélyüket is rontják.

okt. 24. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!