Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kideríthető-e valahogyan, hogy egy pénztáros nőnek mi a neve, és hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk-e egymásnak?
Nem voltam még ilyen helyzetben, és valahogy tiszta ciki az egész. Nem stílusom a pénztáros nőket leszólítgatni, de itt eléggé olyan, mintha kölcsönösen figyelnénk egymást - viszont mégsem teljesen egyértelmű.
Más szituációkban bátran, gond nélkül szoktam kezdeményezni, de ez szerintem kényes helyzet, az ilyen szakmákban eleve ki vannak téve a nők a zaklatásoknak, meg a kéretlen megjegyzéseknek. Részemről ez nem kalandról szólna, tehát ha egy társaságban találkoznánk, akkor simán kezdeményeznék, ezzel nem szokott probléma lenni.
Van itt aki volt hasonló helyzetben?
Hogyan sikerült többet kideríteni az adott személyről? (ez egy ismert üzletlánc boltja)
Van valami jó ötlet arra, hogy hogyan lehet nem direktben lépni, de mégis kideríteni többet a nőről?
Szívesen vennék olyan történeteket, ahol akár egyik, akár másik oldalról írtok hasonló esetet.
Privátban szívesen mondok több infót, de nyilvánosan nem szeretném kiírni.
Édesanyám is eladóként dolgozott, mikor megismerkedett apuval.
Anyu éppen a pultban volt, apu nála vásárolt, majd mindenféle köntörfalazás nélkül megkérdezte, hogy munkaidő után lenne-e kedve meginni vele egy kávét. Volt kedve 🙂. Apu érte ment, amikor végzett, a többi már történelem. Lassan 40 éve együtt. 🥰
Ismerkedésről szó sincs, de egész jól összehaverkodtam az egyik kasszással a munkahelyem melletti boltban :) Reggel gyakran beszaladok ezért-azért munka előtt, és sokszor pont ő szolgál ki.
Nem tartunk traccspartikat (én is sietek, plusz ott a többi vevő mögöttem) de így is elég jól megismertük egymást :D
Köszi az eddigi hozzászólásokat! Nagyon pozitívak.
Valami ilyesmi a tervem nekem is, hogy kis lépésekben haladva is meg lehet ismerni a másikat , valahogy úgy, mint ahogy 5-ös is írja. A kényes szituáció miatt nem lépnék túl direktben.
Még arra lennék kíváncsi, hogy vajon ki lehet-e deríteni a nevét. Szerintem ezek a boltok nem hinném hogy kiadják, pont az ilyen dolgok miatt, hogy a dolgozók személyiségi jogait védjék, amit teljesen meg tudok érteni. Épp ezért is akadtam el. Egy fodrásznál más lenne a helyzet.
Most eszembe jutott valami. Amikor még fiatal voltam ( kétezres évek eleje ) akkor rendszeresen pizzát rendeltem a munkahelyemre. Az egyik alkalommal kifizettem, elment a futár, majd kinyitottam a pizzát és a doboz belső felére rá volt írva filccel egy telefonszám és hogy hívj fel. Kapcsolatban voltam, de nagyon aranyos ötletnek tartottam.
Esetleg, amikor fizetsz neki, valami kis hasonló kártyát belecsempészhetnél a papírpénzek közé 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!