Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kideríthető-e valahogyan, hogy egy pénztáros nőnek mi a neve, és hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk-e egymásnak?
Nem voltam még ilyen helyzetben, és valahogy tiszta ciki az egész. Nem stílusom a pénztáros nőket leszólítgatni, de itt eléggé olyan, mintha kölcsönösen figyelnénk egymást - viszont mégsem teljesen egyértelmű.
Más szituációkban bátran, gond nélkül szoktam kezdeményezni, de ez szerintem kényes helyzet, az ilyen szakmákban eleve ki vannak téve a nők a zaklatásoknak, meg a kéretlen megjegyzéseknek. Részemről ez nem kalandról szólna, tehát ha egy társaságban találkoznánk, akkor simán kezdeményeznék, ezzel nem szokott probléma lenni.
Van itt aki volt hasonló helyzetben?
Hogyan sikerült többet kideríteni az adott személyről? (ez egy ismert üzletlánc boltja)
Van valami jó ötlet arra, hogy hogyan lehet nem direktben lépni, de mégis kideríteni többet a nőről?
Szívesen vennék olyan történeteket, ahol akár egyik, akár másik oldalról írtok hasonló esetet.
Privátban szívesen mondok több infót, de nyilvánosan nem szeretném kiírni.
"Jajj csak a kávét ne, annyira ötlettelen"
A szüleimnek bejött. Amúgy mit szeretnél így elsőre? Menjünk partizni a Mori 2-be jól bebecva? Komolyan érdekel.
Ezt nem úgy szokták, hogy ráíratod a telszámát a blokkra?
Vagy kérd el az instáját.
Csak kezdd ezzel. Aztán a supershopot is olvasd be, meg kuponok se maradjanak el!! Lássa, hogy pénzügyileg tudatos vagy!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!