Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor a nő féltékeny a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor a nő féltékeny a férjére vagy elnyomva érezte magàt?

Figyelt kérdés
A levelező képzésről meg volt beszélve az egyik évfolyamtàrsnőmmel,hogy előadàsok utàn elmegyünk egy italra.Időközben jelentkezett a férje,hogy eljön érte így mondta az évfolyamtàrsnőm jön a férje is ők gondoltak vacsoràzni csatlakozzak én is akkor egyben meg lesz az ital is és a vacsora is.Ismerem őt is mert egy konferenciàra nem régen ők vittek bennünket.A vacsoràn amikor a férje hozzàm beszélt valamiről ő elkezdte ölelgetni.Vagy mikor ment a toalettre,elmenőben is hàtulról àtkarolta a férjét.Úgy érzem ez valamilyen üzenet volt a részéről.Meg azt vettem észre amikor a férje beszélt sokszor az ő arca elvàltozott,a férje meg annyira mondta mivel nagyon beszédes hogy ha volt hozzàfűznivalója nehezen tudta érvényesíteni magàt.Így gondolom ez volt a fő gond.Egyébkênt ezt észrevettem nàla csoportmunkàkon hogy nem erőteljes és bizonytalan a hangja így ha próbàl közbevetni valamit nem figyelnek rà.A vacsoràn ilyenkor próbàltam kérdezni tőle valami és így elérni nàla legyen a szó.Amúgy rendben volt minden jók voltak a beszéd témàk.Nem éreztem hogy zavarnàm őket.Ők hívtak mondhatta volna az évfolyamtàrsnőm vàltotott a program,ne menjünk italra ha gond lett volna.Haza is vittek utàna.
okt. 20. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Drága jó Istenem hogyan tudsz litániát előadni és még gyanúsítani is őket, analízis alá dobni? Mi közöd van hozzájuk? Inkább magaddal törődj, nem vagy te pszichológus és nagyon szar lennél. Mi van abban, hogy átöleli? Miért nem azt következtetted ki te "zsenike", hogy szeretik egymást?
okt. 20. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Szeretik egymast. Normaliseknal igy viselkednek.
okt. 20. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg fura fazon vagy. De lehet a nő úgyérzi nyomulná rá,ezért megmutatta,hogy ő kit "imád"
okt. 20. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

"Vagy mikor ment a toalettre,elmenőben is hàtulról àtkarolta a férjét."

EZ valóban igen gyanús jel. :D

okt. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!