Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykedik?
Szóval, van egy srác, akivel összejárogatok. Nyilván, mivel nem vagyunk komolyak randizgatok. Belefutottunk egymásba a randim közepette, másnap írtam neki. Ő levágott egy féltékenységi jelenetet, hogy csak neki mondok e ilyeneket, csak vele akarom e, majd leghostolt. Semmi komolyról nem beszéltünk. Semmiről. Csak hogy összejárogatunk.
Érezhet valamit irántam?
Ezek azt várják hogy nehogy neked legyen bárkid is csak ő lehet az isten.
Nekem is ilyenek a laza meg szexkapcsis senkik, ha veletlen is vmi más pasival ismerkedem vagy összejönnék már megy a hiszti, meg hazudgálás hogy ö szerelmes járjunk mjnden sz.r csak azért nehogy kapcsolatom legyen es dobjam a picsbe.
Kapcsolatot nem akarnak felre akarnak járogatni(a behazudott kapcsolatban is) de ha a nőnek lenne bárkije is az már nekik baj.
Hát nem is ezek a pasik vannak soha fölényben elottem.
Más nők még lemennek ugyan lábtórörlőbe meg epekedésbe mint kérdező, ezert is irom neki hogy ilyenekért ne tegye.
Egy szexkapcsis srác az senki. Helyén kell tudni kezelni őket. Tehát senkiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!